OVAN, BIK I BLIZANCI- SUDBINSKI HOROSKOP za 2019. godinu!- Jedan znak na JESEN čeka VELIKA SREĆA, a jednom stižu velike PROMENE…

OVAN, BIK I BLIZANCI- SUDBINSKI HOROSKOP za 2019. godinu!- Jedan znak na JESEN čeka VELIKA SREĆA, a jednom stižu velike PROMENE…

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

 

Leto 2019. godine slobodnima će doneti lepe emotivne trenutke. Ljubav dolazi u vaše živote, a na vama je da li ćete dozvoliti sebi malo ludosti, i da li ćete želeti da srušite sve zidove kojima ste se zaštitili od bola. Ljubav vas pronalazi. Možda će osoba koja osvoji vaše srce biti malo udaljena od vas, ali vam to neće predstavljati veliki problem. Tokom cele godine imaćete neke potajne strahove, koje neće uzrokovati ništa što se zaista dešava u vašem životu. Pa ne dozvolite sebi da previše brinete, i ne povlačite se u sebe, onda kada imate puno i prilika i razloga da se okružite voljenim ljudima.

Tokom jula možete imati problema u porodici. Nekome će se vaši izbori tada činiti ludi i pogrešni, neko neće razumeti vaše promene, a neko će želeti da promeni mesto stanovanja. Međutim, tada nećete imati puno srećnih okolnosti, kako biste svoje želje odmah i ostvarili. Malo ćete se povući u sebe, nećete se često kretati i razmišljaćete o prošlosti, nesvesni da je potrebno i jedino moguće, promeniti isključivo trenutak u kome jeste. Poslovna situacija tada će zahtevati od vas da budete maksimalno posvećeni onome što radite, i nećete uspeti da izbegnete neke obaveze.

Tokom jeseni najviše ćete biti posvećeni svom ljubavnom životu. Bićete privlačni suprotnom polu i nekako ćete poput magneta privlačiti sve ono što poželite. U tom periodu pazite na ono što poželite, jer neke želje mogu i da vam se ne svide kada vam se ispune. Ljubav će tada biti luda, strastvena, bučna. Pokretaće sve ono uspavano, menjaće sve ono što nije savršeno i tek tada ćete prihvatiti da se promene dešavaju. Čak i kada im se opirete, one su zarile deo sebe u vaš otpor. A zidovi se lako ruše, kada se pojavi prva pukotina.

 

Obratite pažnju tada na to šta će vam drugi pričati, a vezano je za vašu emotivnu situaciju. Neke istine možda nisu toliko istinite. A neke laži možda nisu sasvim netačne. Takođe, tokom novembra ne obećavajte olako, jer ćete morati neke planove da menjate. Ne planirajte ništa tada unapred, i idite korak po korak.

Jesen neće biti posebno naklonjena vašem zdravlju, pa će vas pratiti neke učestale migrene, bolovi u ramenima i kolenima. Ne trošite previše krajem godine, i ne kupujte na “slepo”. Znam da će vam to biti malo teže, ali budite strpljivi kada je kupovina nečeg većeg u pitanju. Kraj godine mnogi će dočekati srećniji, ostvareniji i zaljubljeniji nego što su sada.

Srećno!

 

 

Podznak Blizanci

Godina pred vama pokušaće da spoji i poveže i one nezaboravne trenutke, ali i one koje biste voleli da preskočite. Već neko vreme osećate teskobu, sumnje, strahove i svaki novi udah teži je od prethodnog. Kada bi vas neko pitao šta konkretno sve to izaziva, ne biste umeli da date odgovor na to pitanje. Ali je takođe činjenica i to da osetite da se nešto dešava, i niste najsrećniji zbog toga.

Ono što je pozitivno, i što je možda i najsrećnije po vas, jeste to da će vaš ljubavni život biti u prvom planu ove godine. Mnogi od vas će stupiti u bračne vode, u ozbiljne veze, započeti zajednički život sa voljenom osobom i pamtiti ovu 2019. godinu po divnim trenucima. Međutim, darovi nam ne dolaze onda kada bismo mi želeli, već onda kada smo spremni na njih. I sumnja u iste neće učiniti da oni brže dođu do nas. Prva tri meseca najviše će aktivirati vašu potrebu da putevi kojima koračate budu obeleženi, da staze koje stvarate postanu putokazi drugima i da vaši ciljevi zaista budu udaljeni onoliko koliko mislite da jesu.

 

Bićete bučni, borićete se onda kada osetite da je to potrebno, bićete drski kada se osetite ugroženima i nećete dozvoliti drugima da preuzmu zasluge za nešto u šta ste vi uložili trud. Oni strahovi koje sam već pomenula,”mučiće” vas i tokom ovog perioda, i najviše će biti usmereni na ono što je prošlo. Na neke greške iz prošlosti, bolne trenutke, pogrešne poteze koji su oblikovali vaš život. Faliće vam one vaše energije tada, pa će vas svaki virus lako savladati, i tokom tog perioda pripazite na svoje zdravlje. Mogući su problemi sa zglobovima, kostima.

Zaljubljeni bi trebalo da pokušaju tokom aprila da ne oživljavaju probleme koje su već jednom rešili. Ne zamerajte voljenoj osobi nešto što se jednom već prihvatili. I ne trudite se da menjate nekoga ko još uvek ne oseća poriv za promenama. Jedina osoba koju možemo i trebamo da menjamo smo mi sami.

Poslovna situacija će tokom prva tri meseca biti puna napetosti i neočekivanih događaja. Obratite pažnju tokom marta na to šta potpisujete i ko vam i šta obećava. I ne verujte u reči bez dokaza. Takođe, ne donosite velike odluke pre nego što dobro proverite svaki detalj i vidite da li vi možete to da ispunite. Imaćete velike planove, ali će se njihova realizacija malo odužiti.

 

Slobodni bi mogli preko posla da upoznaju nekoga zanimljivog. Svakako nemojte bežati od emocije, jer ove godine teško da će vam to poći za rukom. Neko iz prošlosti se može ponovo vratiti u vaš život, ali razmislite dobro da li je pametno buditi stare duhove. Demoni te ljubavi jednom su vas već povredili i izrezali kožu, a rekli ste sebi da to više nećete dozvoliti. Ne verujte u reči. I pratite svoje srce. Drugi će pokušati da vas savetuju, ali vi i sami znate da uvek dobro prođete kada poslušate sebe. Međutim, ne dozvolite iluzijama da vam zamagle pogled.

Proleće 2019. godine uzdrmaće malo vaša uverenje, i sve ono što olako prihvatate, i što podrazumevate, počeće polako da vam klizi kroz prste. Ni prebrzo, ni presporo, dovoljno da zastanete i shvatite da postoji u vašem životu mnogo toga za šta se vredi boriti, i još više toga na čemu trebate svakoga dana biti zahvalni. Počeli ste da podrazumevate emocije, srećne okolnosti, pomoć drugih ljudi, a malo vremena ste posvetili tome da istim tim ljudima pokažete koliko vam je stalo do njih i koliko se radujete tome što su u vašem životu.

Ljubavna situacija uneće malo tmurnijih dana u vaše živote. Najviše zbog onog prećutanog. Ne možete da krenete dalje, ne možete da gradite neke nove dane, dok se ne suočite sa onim što već dugo stoji na jeziku neizgovoreno i samo čeka pravi trenutak da pokrenete taj uragan. A emocije su jake, brze i remete normalni protok vazduha kada udahnete i sakrijete nešto što vam već neko vreme smeta. Istine su potrebne. Samo tako možete nastaviti dalje. I samo tako možete pokrenuti sve promene koje su pred vama.

 

Finansijska situacija će se popravljati i bićete zadovoljni smerom u kom će se taj aspekt vašeg života kretati. Smetaće vam oni koji razmišljaju drugačije od vas, i smetaće vam to što vaši pokušaji da im objasnite da greše neće biti uspešni. Ne gubite ni vreme ni energiju na to. A svoje planove, želje i snove sačuvajte za one posebne.

Leto obećava velike promene. Osećaćete ih tokom cele godine, ali je leto period kada će one najveće morati da eskaliraju u nešto više. Tada možete imati sukob sa porodicom, smetaju vam njihova uverenja, smetaće vam to što se ne menjati svi istovremeno i na isti način. Smetaće vam to što ćete osećati da vas niko ne razume. Zidovi će vas gušiti, pa će mnogi tada menjati nešto u svom domu, a biće i onih koji će se upravo u tom periodu preseliti. Energije će biti jake, i nemoguće za ignorisati. Pripazite tada da se ne povredite nekim oštrim predmetom, jer nećete biti strpljivi i povrede su moguće usled žurbe i nepažljivosti.

 

Tokom jula posvetićete se svojim prijateljima, njihovim problemima, i nećete previše razmišljati o onome što vama izjeda dušu. Međutim, tokom avgusta biće teško nastaviti izbegavati suočavanje sa ranom u grudima. Koliko god daleko otišli, sebe u sebi nosimo. Dišemo svoje pobede i poraze. Dišemo svoje emocije. I jedino sebi štetimo odbijanjem da se suočimo sa onim što nas boli. Tada će se na dnevni red ponovo vratiti sve ono što je već trebalo da bude rešeno i suočićete se sa svim onim što je stvorilo određeni vakum u vašim danima. Jer vreme jeste prošlo, ali vaše srce ostalo je zaleđeno u tom jednom trenutku. Slobodni će tada imati priliku da upoznaju nekoga posebnog. A ova godina mnogima od vas donosi velike ljubavi. Prihvatajte pozive prijatelja, izađite i dopustite životu da vas iznenadi.

Jesen 2019. godine mnogima će proteći brzo, dani će biti ispunjeni ljubavlju i lepim trenucima. Mnogi od vas tada će bitno menjati svoj život, donositi neke velike odluke, i biće vam pomalo nerealno koliko se život može promeniti za kratko vreme.

Tokom oktobra zdravstvena situacija će biti malo problematična, možete imati neku upalu, a pripazite i na moguće probleme sa reproduktivnim organima. Takođe, možete imati neku alergijsku reakciju na određeni lek, pa ne uzimajte ništa bez prethodne konsultacije sa lekarom. Novembar će biti naklonjen onima koji žive ljubav. Budite jedni od njih. Postanite svesni toga koliko je lepih stvari koje vas okružuju i ne dozvolite sebi da podrazumevate nešto što toliko ulepšava vaš život. Bićete spremni na sukobe sa drugima, ali nisu vam neophodni. Kraj godine mnogi od vas provešće sa osobom koju vole, i biće srećni zbog svih prilika i lekcija kroz koje su prošli tokom ove godine.

Srećno!

 

lovesensa

 

Stranice: 1 2