DNEVNI HOROSKOP za 17. JANUAR: Strelcu stižu vesti, Vodolija u igri zavođenja, Ovna muči prošlost, Devica ima tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 17. JANUAR: Strelcu stižu vesti, Vodolija u igri zavođenja, Ovna muči prošlost, Devica ima tajnu…

15. siječnja 2019. Off By Admin 1

Želimo vam lep dan.

ovan

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

 

LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

bik
POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

 

LJUBAV
Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

 

ZDRAVLJE
Podližni ste virusnim infekcijama.

 

 

blizanci

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.

 

LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 

 

rak

POSAO
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

 

LJUBAV
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

lav

POSAO
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj. Na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

 

LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

devica

POSAO
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.

 

LJUBAV
Neko Vas dodatno intrigira ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3