DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. januar: Vodolije između ljubavi i prijateljstva, Lav u vatrenom susretu, Škorpije kriju emocije…

15. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas bi ljubav mogla da vas iznenadi i izmami osmeh na licu. Planetarna energija ohrabruje vas da budete otvorenog uma, kao i da se više krećete u različitim društvima. Kupidonova strela može vas pogoditi baš kada se najmanje nadate. Pre nego što budete svesni šta vas je zadesilo, bićete na sedmom nebu. Zaslužili ste to!

BIK

Pod uticajem današnje astralne energije, vrlo je moguće da se jedan sasvim običan razgovor pretvori u ljubavni – ukoliko vi budete dovoljno opušteni i to dozvolite. Na kraju, zar to nije ono što želite? Možda vam je potrebno da budete u određenom stanju duha i tela kako biste se rešili tenzije. Dajte sve od sebe. Nemojte da propustite ovu priliku.

BLIZANCI

Danas vas očekuje ne tako romantičan dan, posebno sa osobom koju ste nedavno sreli. Moguće je da ćete otkriti kako je to osoba snažne volje i da posmatra svet oko sebe prema sopstvenim visokim merilima. Ukoliko vam je stalo do te osobe, potrudite se da pokažete sopstvenu snagu i posvećenost vašim životnim pravilima, ali i da jasno iznesete poentu. Nemojte da vas pogrešno shvati.

 

RAK

Ukoliko pokušavate da privučete nečiju pažnju, moraćete biti malo manje suptilniji a više agresivniji. Današnja astralna konfiguracija daće vam neophodan podsticaj da objasnite tačno kako se osećate. Nemojte pokušavati da zabašurite istinu i prikažete sebe manje vrednim – jednom budite iskreni do kraja. Samim tim će i ta osoba biti otvorenija, iskrenija i ohrabrenija.

LAV

Današnja astralna energija sugeriše vam da biste osobu svojih snova mogli pronaći na mestima gde se dešavaju sportske aktivnosti ili druga avanturistička dešavanja kao što su kampovanje, planinarenje ili odmor na nekom egzotičnom mestu. Svakako ćete oboje odmah shvatiti kako ste srodne duše i da delite strast prema istoj stvari – životu i ljubavi, a zajedno možete uraditi mnogo toga. Samo napred i krenite u jednu sjajnu pustolovinu.

DEVICA

Trgnite se i uložite malo truda i napora da se oslobodite svakodnevnih ukorenjenih navika. Jednom kada to uradite, bićete prijatno iznenađeni šta sve jedan dan može da vam ponudi. Pod uticajem planetarne energije, mogli biste otići na neki društveni događaj, najverovatnije povezan sa vašom karijerom, koji će vam biti daleko interesantniji kada uvidite da je određena osoba tu samo da bi vam pokazala koliko joj je stalo do vas. Iskoristite položaj planeta i lepo se provedite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3