DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. januar: Iznenađenje za Vodoliju, Blizanci u susretu sa starom ljubavi, Raku stiže poziv…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. januar: Iznenađenje za Vodoliju, Blizanci u susretu sa starom ljubavi, Raku stiže poziv…

16. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Već dugo vremena pokušavate da svoju vezu poboljšate i unapredite i podignete na viši nivo. Ukoliko se samo jedna strana trudi, duplo je teže. Ako vidite da vaš partner nema iste ambiicje i želje kao i vi, povucite kočnicu. Možda je vreme da porazmislite o svojoj vezi.

BIK

Danas će vas pozicija zvezda izuti iz cipela. Vi uglavnom krijete svoju strastvenu prirodu iza hladnog osmeha i ne dozvoljavate da emocije upravljaju vama. Danas ćete shvatiti da gajite osećanja prema nekome za koga ste mislili da to nije moguće. Suočite se sa istinom! Zaljubljeni ste, hteli to da priznate ili ne.

BLIZANCI

Danas ćete shvatiti da, koliko god suzbijali svoje emocije, one će kad tad izbiti iz vas. Danas je upravo jedan od tih dana. Vrlo je moguće da ćete sresti neku staru ljubav i da ćete shvatiti da je još niste preboleli. Ovo bi mogao biti dan pun emocionalnog naboja.

 

RAK

Danas ćete dobiti poziv za izlazak. Ako se usudite da odbijete, verujte da ćete dobiti još jedan i još jedan i još jedan. U pitanju je jedna vrlo uporna osoba, koja ne odustaje lako od onoga što želi. A to ste upravo vi. Prihvatite poziv i dobro se zabavite.

LAV

Ako hoćete da promenite nešto u odnosu sa partnerom, možda bi bilo najbolje da uradite nešto pozitivno. Bićete vrlo strastveni i moćni. Umesto da to koristite na rasprave i neprijatnosti, iskoristite tako što ćete napraviti nešto nezaboravno u čemu ćete oboje uživati.

DEVICA

Vi trenutno nemate druge opcije nego da prihvatite nove momente koje će se pojaviti u vezi sa nekim do koga vam je posebno stalo. Postoji samo jedno rešenje, a to je da stvari prihvatite onakve kakve jesu. Jedna faza je gotova i hteli vi to ili ne, moraćete da je prihvatite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3