Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u toku iduće nedelje.. 

 

 

OVAN

POSAO

Ovnovi će imati jak produktivnu nedelju ukoliko budu dali sve od sebe. Onoliko truda koliko uložite u to što radite vratiće vas se duplo. Samo budite uporni. Krajem nedelje moguće je putovanje.

 

 

LJUBAV

Mnogi Ovnovi u vezama osetiće jako povezanost sa partnerom pa će biti do kraja iskreni. Komunikacija među vama se popravlja a samim tim i sve ostalo. Ovnovo koji su slobodni suočiće se sa nekim iz prošlosti. Sve što vas je mučilo do sada napokon ćete početi a rešavate. Odbacite duhove prošlosti.

 

 

ZDRAVLJE

Posvetite se svom duhu.

 

 

BIK

POSAO

Bikovi će biti zauzeti planiranjem i sortiranjem ideja za novonastali projekat. Na poslu se sve odvija nekako polako, ali taj tempo za sada je najbolji. Velike poduhvate ostavite za neko drugo vreme.

 

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama biće u jako čudnoj situaciji sa partnerom. Čas će sve funkcionisati kao treba a u drugom momentu svađa ili prepirka može nastati oko gluposti. Smirite se i vi malo. Bikovi koji su sami imaće jako lepu nedelju. Krajem nedelje, tačnije za vikend možete očekivati jedan fatalan susret.

 

 

ZDRAVLJE

Posvetitie se više svom telu.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Blizanci će imati fantastičnu nedelju što se tiče posla i karijere. Očekujte neke novosti i promene ali sve u vašu korist. Povećanje prihoda stiže već krajem nedelje.

 

 

LJUBAV

Blizanci u vezama neće imati nekih naglih promena mada bi trebalo da se malo više vi istaknete.Pratite osobu koju volite u stopu, a da li ona prati vas? Možda je došlo vreme da se vaše želje stave u prvi plan. Pripadnici znaka koji su slobodni mogu očekivati razna dešavanja tokom nedelje. Mnogo novih ljudi i jedno zanimljivo poznanstvo.

 

 

ZDRAVLJE

Održavajte kondiciju.

 

 

RAK

POSAO

Rakovi će biti jako vredni u narednom periodu. Mnogo posla i obaveza ali vi ćete sve to olako da obavljate. Puni ste elana i energije, uspeh neće izostati.

 

 

LJUBAV

Rakovi u vezama imaće lepu nedelju koju će provesti u miru i ljubavi sa osobom koju vole. Nekako vam je sad to i najpotrebnije.Rakovi koji su sami mogu osetiti jaku privlačnost prema nekom od svojih prijatelja. Bićete zbunjeni ali nova osećanja doneće vam možda početak jedne lepe romanse.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravo se hranite.

 

 

LAV

POSAO

Lavovi će biti poletni i imati dosta posla tokom nedelje. Iako sve kako treba vama kao da nije dovoljno. Ponekad je potreban predah. Odmrite malo i nastavite istim tempom.

 

 

LJUBAV

Mnogi Lavovi u vezama tražiće priznanje ljubavi od osobe s kojom su. Osetićete pojačane emocije pa će vam biti potrebne lepe reči i osećanja. Lavovi koji su sami biće jako poželjni suprotnom polu u toku naredne nedelje. Ukoliko ne tražite ništa ozbiljno za vikend ćete se ludo zabaviti.

 

 

ZDRAVLJE

Posvetite se više odmoru i prikupljanju energije.

 

 

DEVICA

POSAO

Device čeka jako uspešna nedelja na polju karijere. Iako će cela nedelja biti u žurbi i nekim promenama, vi ćete uspeti da se prilagodite i oduševite nadređene. Samo napred, ništa vam ne može stati na put.

 

 

LJUBAV

Device u vezama će konačno shvatiti šta im je zapravo važno. Rešili ste da date sve od sebe da popravite stvari i odnose u vašoj vezi. Partner će biti jako srećan. Oni koi su sami imaće priliku za jednu tajnu avanturu sa osobom koja dolazi iz daleka.

 

 

ZDRAVLJE

Posvetite se vežbanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3