Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO

Vage će imati popriličn napornu nedelju na poslu. Drugi dio nedelje doneće vam vesti o mogućnsti i promeni radnog mesta. Iako ćete s boriti sa novonastalom situacijom, probajte krenuti putem koji će vam doneti dobro.

 

 

LJUBAV

Vage u vezama biće poprilično emotivne ali pozitivno raspoložene pa će imati želju da što više vremena provode sa partnerom. Oni koji su sami mogli bi osetiti nešto prema jednoj osobi za koju nikada ne bi pomislili da bi mogla biti dio njihovog života.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravo se hranite i krećite se više.

 

 

ŠKORPIJA

POSAO

Pred Škorpijama jako aktivna nedelja u kojoj će imati priliku da pokažu sve svoje veštine. Uspeh neće izostati ali vi se ni tu ne zastavljate. Karijera blista.

 

 

LJUBAV

Škorpije u vezama provešće nedelju sa parnterom i u krugu prijatelja. Prijaće vam druženje ali samo onih ljudi i koje imate poverenje. Oni koji su slobodni biće u toku nedelje u jednom ljubavnom iskušenju. Možete očekivati ponudu za tajnu vezu od jedne zauzete osobe.

 

 

ZDRAVLJE

Više šetajte.

 

 

STRELAC

POSAO

Strelca očekuje uspešna nedelja. Sve kockice će se posložiti i konačno ćete pohvatai sve konce. Nema zaustavljanja, na korak ste do cilja. Novac će stići taman kad treba.

 

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama provešće mirnu nedelju u zagrljaju partnera. Pred vama dani opuštanja i uživanja u prelepim emocijama koje vas prate. Oni koji su sami biće jako raspoloženi za druženje i flert. Zabavićete se, naročito za vikend.

 

 

ZDRAVLJE

Izađite u prirodu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3