Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

Blizance PRATI SREĆA, Rak ljubi PRIJATELJA, Ovan odbacuje PROŠLOST, Škorpija u OPASNOJ LJUBAVI… Evo šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

POSAO

Jarčevi će uspeti da naplate neka zaostala dugovanja đto e znatno povećati vašu finansijsku situaciju. Na poslu sve normalo ide svojim tokom.

 

 

LJUBAV

Jarčevi izlaze iz bure koja je zahvatila njohovu vezu. Napokon se poboljšava komunikacija između vas i partnera pa ćete biti srećni i ispunjeni cele nedelje. Oni koji su slobodni mogu očekivati u toku nedelje jedno zanimljivo poznanstvo koje će probuditi u njima lepa osećanja.

 

 

ZDRAVLJE

Više spavajte.

 

 

VODOLIJA

POSAO

Vodolija će imati jako dinamičnu nedelju. Novac iz svega toga neće izostati ali pokušajte napraviti dobar baans. Ne možete stalno da radite.

 

 

LJUBAV

Mnoge Vodolije  u vezama mogu naići na određene tenzije sa partnerom. Komunikacija je ključna a vi nekada ne razmišljate pa se stvori problem. Popustite malo. Vodolije koje su same trebe bi mal više da se aktiviraju ako traže ljubav. Za vikend ćete imati priliku ludo da se zabavite.

 

 

ZDRAVLJE

Odmarajte više.

 

 

RIBE

POSAO

Ribe će se truditi da s dokažu i ići će im od ruke. Mnogo truda ali cilj je on što vas drži. Ne odustajte. Krajem nedelje očekujte jedne važne vesti-

 

 

LJUBAV

Mnoge Ribe osetiće ljubomoru u toku naredne nedelje. Ovo ne mora da znači da vaš partner švrlja, već ćete biti poprilično emotivni i htećete ga samo za sebe. Ribe koje su same u toku nedelje moguće je da će da otputuju nege u posetu. Za vikend očekujte jedno iznenađenje.

 

 

ZDRAVLJE

Provodite vreme u prirodi.

 

 

Stranice: 1 2 3