DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ste puni kreativnosti. Ideje za projekte samo izlaze iz vas. Jedva čekate da krenete u akciju i njihovo realizovanje. Čak ste smislili i kako da ih označite jednom kad budu gotovi. Na ljubavnom planu, takođe, će vam sve ići na ruku, jer razgovor koji ćete voditi sa voljenom osobom još više će vas zbližiti. Uživajte u danu koji je pred vama.

BIK

San će vam doneti neku ideju kako rešiti problem koji vas je mučio u poslednje vreme. Konačno možete učinite nešto da problemi nestanu. To će biti više nego olakšanje za vas, biće pravi blagoslov! Prijatelji će hteti da vas izvedu da proslavite, ali vi ćete verovatno želeti da ostanete kući i uživate u novostečenom zadovoljstu koje osećate. Sipajte čašu vina pustite muziku i opustite se.

BLIZANCI

Danas ćete dobiti više od jednog poziva sa odličnim vestima! Uzbudljive i divne promene su na pomolu. Ali imajte na umu da sa promenama dolaze i nepoznanice. Možda će vam se život okrenuti naglavačke. Razmislite da li želite da ostanete u istoj kolotečini do kraja života. Možda je vreme da krenete u avanturu!

 

RAK

Značajan iznos novca će možda doći do vas na neki način, verovatno kao iznenađenje. Ovo je značajan dan za vas. Novac koji ćete dobiti otvoriće vam nova vrata, naročito kada je u pitanju vaša kreativnost, takva situacija definitivno zahteva proslavu. Priuštite je sebi jer to zaslužujete. Nemojte se kockati ili ulagati u neozbiljne investicije barem dva meseca.

LAV

Danas se možete probuditi puni snage, entuzijazma, optimizma i veoma srećni. Nećete moći da povežete ova osećanja sa nečim logičnim, pa zato ni ne pokušavajte. Iskoristite tu energiju koju osećate da stvorite sebi život kakav želite. Osećate se kao da možete da pomerate planine, ali za sada je najbolje da se koncetrišete na nešto manjeg gabarita. Danas budite malo suzdržani, planine ostavite za kasnije.

DEVICA

Osećate li se malo proročki u poslednje vreme? Da li se skorašnji san ili vizija koju ste imali obistinila? Današnje vizije verovatno neće biti toliko složene i umotane u neku složenu simboliku pa ćete ih lako razumeti. Zapišite ih! Želećete da im posvetite pažnju kasnije. Nešto od onoga što osećate će možda biti malo uznemirujuće, vezano za neku javnu ličnost ili nekog kome se divite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3