DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas biste mogli da se vidite sa nekim predusretljivim prijateljem na kafi i upustite se u zanimljiv razgovor. Neke fascinantne ideje i korisne inforamcije se mogu razmeniti. Dosta toga što je rečeno se može iskoristiti za pokretanje novih i kreativnih projekata. Ako nije kasno, prošetajte se do kuće i iskoristite to vreme da malo razbistrite glavu.

ŠKORPIJA

Odlična šansa za napredak u karijeri će se možda ukazati danas. To će možda biti u vidu povišice, promocije ili možda čak šanse za novi posao u nekoj drugoj oblasti. Možda čak bude u pitanju i neka druga lokacija. U pitanju će možda biti posao koji nikad niste do sada radili i to će za vas predstavljati pravi izazov. Ne birnite. Promena je neophodna ako želite da dostignete svoj pun potencijal.

STRELAC

Danas ćete možda osetiti neočekivano oslobađanje napetosti koje vas je toliko kočilo i ograničavalo u poslednje vreme da sad želite da izađete na ulicu i pričate sa svima. Od sada pa na dalje, želje koje su vam izmicale mogu početi da se manifestuju u vašem životu. Jedna od tih želja bi mogla da znači i početak nove romanse.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3