DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

DNEVNI HOROSKOP za 18. januar: Blizancima stižu lepe vesti, Bika čeka veselje, Strelac ima novu ljubav, Raku stiže novac…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Neke čudne ali divne stvari mogu da vam se dogode danas. Možda je u pitanju čista sreća. Da li ste se preselili na neko lepše mesto? Ako ne, sada je možda trenutak. Da li ste dobili neki bonus na poslu ili unapređenje? Moglo bi se danas desiti! Čak su vam i snovi živopisni i veoma lepi. Jedina loša strana je kada je u pitanju novac, nemojte trošiti više nego što morate.

VODOLIJA

Crne misli vas gone od ranog jutra ali će stvari odjednom krenuti na bolje kada vam poslovni ili ljubavni partner donese divne vesti. Možda će biti u pitanju završetak neke priče koja je započeta davno i od koje ste digli ruke. Ako je tako, možda ćete biti malo rasejani. Odvojite malo vremena da sednete i da upijete celu situaciju pre nego što krenete da slavite. Čestitamo!

RIBE

Ako ste bili zabrinuti za svoje zdravlje u poslednje vreme, iz bilo kog razloga, danas ćete čuti mišljenje profesionalca i saznaćete da je sve u redu. Poverovaćete jer se osećate odlično. Stres je nestao, barem za sada, vaša energija i entuzijazam su viši nego što su bili u poslednje vreme. Uživajte. Izađite sa prijateljima. Zaslužujete to.

Stranice: 1 2 3