DNEVNI HOROSKOP za 19. januar: Ribe na raskrsnici, Bik donosi odluku, Rak veruje u laži, Strelcu stiže važan poziv…

DNEVNI HOROSKOP za 19. januar: Ribe na raskrsnici, Bik donosi odluku, Rak veruje u laži, Strelcu stiže važan poziv…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko danas planirate putovanje bićete poprilično konfuzni. Imate dosta toga u glavi i sve vam se čini veoma privlačnim. Verovatno nije moguće da odete svuda gde želite. Takođe, mogli biste se suočiti sa odlukom vezanom za obrazovanje. Svakako ćete morati doneti odluku i napraviti izbor, ali nemojte danas. Konfuzija u glavi vam je velika, te sačekajte koji dan i razložno razmislite o svojim opcijama.

VODOLIJA

Danas biste mogli biti u dilemi oko nekih finansijskih pitanja ili novih ulaganja. Nećete znati šta je najbolje za vas. Postoji dosta solucija – tehnologija bi mogla biti jedna od njih – ali ovo nije dan kada treba da donesete tako važnu odluku. Sve će vam se činiti dosta atraktivno i privlačno. Razmislite da porazgovarate sa profesionalcem iz te oblasti koja vam je bitna. Sačekajte koji dan sa odlukom!

RIBE

Izgleda da ste na životnoj raskrsnici. Dosta različitih mogućnosti je pred vama. Jedina stvar koja će biti sigurna danas jeste da su promene na pomolu. Suočićete se sa nekim izborima, ali nemojte odluku donositi danas. Konfuzija je u vazduhu, te je najbolje sačekati koji dan. Bićete skoncentrisaniji i manje neodlučni!

Stranice: 1 2 3