DNEVNI HOROSKOP za 20. JANUAR: Strelcu stiže zanimljiv poziv, Ovan u ljubavnoj dilemi, Bik nezadovoljan, Lava prati velika sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 20. JANUAR: Strelcu stiže zanimljiv poziv, Ovan u ljubavnoj dilemi, Bik nezadovoljan, Lava prati velika sreća…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

 

ovan

POSAO
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.

 

LJUBAV
Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

 

bik
POSAO
Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.

 

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

 

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

 

blizanci

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.

 

LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

 

ZDRAVLJE

Budite pažljiviji u saobraćaju.

 

 

rak

POSAO
Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.

 

LJUBAV
Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

 

lav

POSAO
Neko remeti vaše poslovne planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.

 

LJUBAV
Prijaće vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam priušti odgovarajući tretman.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

devica

POSAO
Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj.

 

LJUBAV
Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3