DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. januar: Ribe u problemima, Bik zavodi, Škorpija pred važnim izborom, Rak u konfliktu sa jednom ženskom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. januar: Ribe u problemima, Bik zavodi, Škorpija pred važnim izborom, Rak u konfliktu sa jednom ženskom osobom…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Činjenica sa kojom treba da se suočite danas je da ste vi neko ko se previše opterećuje nesuglasicama i problemima na polju ljubavi iz vaše prošlosti. Skloni ste preuveličavanju, pa bi bilo dobro da se usmerite na ono lepo i pozitivno u vašem životu. Nikako ne odbijajte jedan poziv za izlazak jer vam zabava i druženje, a naročito nova poznanstva popravljaju raspoloženje.

VODOLIJA

Ukoliko ste još uvek u potrazi za ljubavlju, krajnje je vreme da malo predahnete od poslovnih obaveza i posvetite se vašem emotivnom životu. Ako priželjkujete nekog pored sebe u čijem društvu ćete uživati, morate više da se potrudite. Pozitivna strane je to što ste svakako željni zabave i druženja i velike su šanse da obnovite neka stara prijateljstva. Okružite se pravim ljudima.

RIBE

Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, danas mogu da očekuju probleme na ljubavnom planu. Rasprave, svađe i neslaganje boje ovaj dan sivim tonovima. Vaša preterana osetljivost stvara vam najviše problema. Najbolji način da ovo prevaziđete je da pokažete više razumevanja za partnera i da budete iskreniji. Razmislite da krenete da se bavite nekim sportom.

Stranice: 1 2 3