DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. januar: Devica donosi odluku, Rak iznenađen, Strelac u ljubavi, a Lavu se svet okreće za 360 stepeni…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. januar: Devica donosi odluku, Rak iznenađen, Strelac u ljubavi, a Lavu se svet okreće za 360 stepeni…

17. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Nemojte potcenjivati svoju moć i tako ubijati svoje samopouzdanje. Vi ste sposobni za mnogo više stvari nego što i možete da zamislite. Ako vam se neko dopada i želite da pridobijete nečiju pažnju, slobodno upotrebite sav svoj šarm i energiju koju imate i krenite u napad. Rezultati će sigurno biti pozitivni.

BIK

Planete će vam danas pojasniti neku sumnjivu situaciju. U poslednje vreme ste se pitali šta se krije iza slatkog osmeha neke osobe do koje vam je stalo. Neki događaj danas daće vam odgovore na sva pitanja. Šta god da je u pitanju ostanite smireni i pozitivni.

BLIZANCI

Ako danas budete emotivniji nego inače, zvazde vam savetuju da ostanete kod kuće. U suprotnom, postoji opasnost da ćete svoja osećanja iskazati na neprikladan način i to ispred ljudi koji to ne zaslužuju i ne treba da vide. Spustite se na zemlju kako biste jasno videli situaciju u kojoj se nalazite.

 

RAK

Danas postoji mogućnost da će vam se dopasti neko ko nad vama ima autoritet i ko je moćan u odnosu na vas. Osoba za koju ste verovali da je hladna i nezainteresovana, ustvari će vam pokazati da ispod površine krije strasne emocije prema vama. Pokažite i vi svoje. Ovo bi mogla biti prava ljubav.

LAV

Danas će vam zvezde kreirati zanimljiv scenario. Ako ste se osećali zaglavljeno i smoreno u trenutnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život, očekujte promenu za 360 stepeni i više ništa neće biti isto kao do sad. Spremite se za uzbuđenja koja ste dugo čekali.

DEVICA

Kako će izgledati vaš današnji dan na polju ljubavi, zavisi isključivo od vas. Ako odlučite da sve ostavite onako kako jeste, upravo ćete se to i dogoditi i ostaćete da stojite u mestu. Međutim, energija zvezda vas upućuje da se pomerite sa mesta na kom ste trenutno i napravite izmene svega onoga čime ste nezadovoljni.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3