Izaberi ZARUČNIČKI PRSTEN i saznaj kakav muškarac TI JE SUĐEN u LJUBAVI

Izaberi ZARUČNIČKI PRSTEN i saznaj kakav muškarac TI JE SUĐEN u LJUBAVI

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prsten je oduvjek bio simbol ljubavi pažnje i želje između dvoje ljudi koji se vole.. Muškarci su vjekovima birali prstenje i dijamante za žene koje vole. Svaki specifičan na svoj način nosi posebnu poruku i otkriva puno toga…

 

Odaberite jedan od ova tri prstena i saznajte kakav muškarac vam je suđen…

 

 

PRSTEN 1

Vi sanjate o ljubavi iz bajke, i sigurni ste da tamo negdje postoji on koji će doći da vas osvoji jednom zauvek. Žena koja je odabrala prste broj 1 je romantična  i nežna duša.  

 

Njoj je potreban muškarac u pravom smisli te reči, jak i spreman da je drži kao malo vode na dlanu.   Tebi je suđen muškarac koji je  spreman da s tobom podeli najlepše trenutke koje život pruža. On će takođe biti mekog srca i osećajan. Mnogo će nežnosti da nosi u sebi jako će da te pazi i čuva.   Muškarac koji će ući u vaš život, biže spreman a vas tretira kao kraljicu, jer vi samo to i zaslužujete.    

 

VELIKO SRCE I BLAGA DUŠA

 

PRSTEN 2

Vi ste jedna tradiocionalna žena, koja ceni prave vrednosti. Možda niste imali puno sreće u ljubavi do sada, ali je došlo vreme da se to promeni. Žena koja je odabrala prsten broj 2 je blaga žena velikog srca. Vi imate toliko ljubavi u sebi, spremni ste da je delite sa onim ko vas očara.  

 

Upravo tako, ovu ženu treba prvo neko oboriti s nogu, jer njeno srce je bilo ranjeno i ona mora da zna kome daje svoju nežnost.  

 

Muškarac koji će ući u vaš život je čovek sa vizijom i jakim karakterom. Vi ćete biti njegova princeza koju će on da čuva od svih zala ovog sveta. On će biti snažna ličnost i uživaće poštovanje mnogih a ti ćeš biti njegov biser.   Osvojiće vas muškarac koji pokaže dovoljno razumevanja za vaša osećanja. Vama je suđen muškarac dobrog srca.  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2