Ovan u susretu sa BIVŠIM, Strelac LOMI SRCA, Škorpija MENJA život, Ribe u CARSTVU ljubavi… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI SLEDEĆE NEDELJE!

Ovan u susretu sa BIVŠIM, Strelac LOMI SRCA, Škorpija MENJA život, Ribe u CARSTVU ljubavi… Evo šta vas očekuje u LJUBAVI SLEDEĆE NEDELJE!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u ljubavnom nedeljnom horoskopu šta očekuje vaš znak Zodijaka do 27. januara…

 

OVAN

Ovnovi u vezama će imati jako zanimljiv period pred sosobom na ljubavnom polju. Sa partnerom je sve OK, između vas je sve lepo ali vama će nemir doneti jedna osoba iz vaše prošlosti.

Slobodni pripadnici znaka imaće lepu priliku za novu ljubav ali će ih mućiti i duhovi prošlosti jer se stara ljubav vraća u vaš život.

 

 

BIK

Veoma prijatan period za zauzete pripadnike znaka. Bićete jako emotivni i imaćete mnogo lepih trenutaka u toku nedelje.

Slobodni Bikovi će imati zanimljivu nedelju u kojoj bi se mogli zaljubiti u jednu osobu koja će ih jako privući.

 

 

BLIZANCI

Oni u vezama su na tankom ledu. Očekuju vas problemi u vezi, pokušajte razgovarati sa partnerom iskreno. Na prekretnici ste.

Oni koji su slobodni krajem ovog meseca ući će u jednu zanimljivu avanturu. Jako ćete se zabaviti.

 

 

RAK

Oni u vezama naiće ne neke nesuglasice u toku nedelje. Za vikend vas očekuju lapi trenuci.

Oni koji su još uvek sami imaće zanimljiv i lep period. Upoznaćete jednu osobu koja će vas jako privući pa bi se mogli upustiti u romantičnu vezu.

 

 

LAV

Ono koji su u vezama mučiće muku sa svojim osećanjima. Možda vam se dopala neka druga osoba. Budite iskreni prema partneru šta god je u pitanju.

Slobodni Lavovi će biti neodoljivi ove nedelje. Plenićete pažnju suprotnog pola i imaćete priliku da upoznete nekog jako zanimljivog.

 

 

DEVICA

Device u vezama pod hitno moraju da ulože malo truda u svoju vezu ukoliko žele da sve bude OK. Previše ste zapostavili partnera.

Slobodne Device će imati priliku da se lepo zabave. Možda i upoznate nekog zanimljivog-

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3