BLIZANCI, DEVICA I VODOLIJA UVEK IDU NA SVE ILI NIŠTA! Žene u OVA 3 znaka radije će BITI SAME nego sa BILO KIM

BLIZANCI, DEVICA I VODOLIJA UVEK IDU NA SVE ILI NIŠTA! Žene u OVA 3 znaka radije će BITI SAME nego sa BILO KIM

19. siječnja 2019. Off By Admin 1

Sve žene drugačije se nose u ljubavi, i imaju voje žeje i stavove koji su različiti. Ipak, žene u ova tri znaka imaju nešto posebno. One nikada neće biti u vezi u kojoj pate. Možda jedno vreme, ali uvek radije biraju samoću nego da su u vezi koja ih guši. U pitanju su Vodolija, Devica i Blizanci..

 

BLIZANCI

Žene Bliznaci su ako aktivne u ljubavi i kada su u vezi one su stalno nasmejane i spremne za akciju, vole da izlaze zajedno sa osobom koju vole. One su žene od avanture, one znaju da uživaju u životu.

 

Kada su u vezi, ove žene se trude da ugode svom partneru i da trenutke provedene zajedno učine posebnim. One nikada ništa ne prepuštaju slučaju i uvek vode računa o vezi i partnerovim osećanjima ukoliko su zajubljene.

 

Ženu Blizanca teško ćete sagati i jednom ako shvate da im petljate nešto u stanju su vam haos napraviti. One naprave frku i odu. Ove žene će radije biti same nego s nekim kome ne veruju.

 

Žene Blizanci ne trpe u vezi da ih neko ugrožava, njima je potrebna određena doza slobode. One ne vole kadaih muškarac drži stalno pod okom i ne trpe ljubomoru.

 

 

DEVICA

Device su osobe koje u vezi teško prelaze preko nekih stvari. One su brižne u ljubavi i predane kada vole ali ukoliko se osećaju ugroženo već će početi da traže zamenu.

 

Ove žene teže perfekciji u vezi i braku i kada dodje do problema one postanu nemirne i nisu srećne više.

 

One će radije nekada biti same nego da su sa nekim ko nije po njihovim principima i željama. Device mogu mnogo da podnesu u vezi i da mnogo razumeju ali one prag preko kojeg ako pređete one će otići. Tihim i sigurnim korakom Devica će potražiti bolje mesto za sebe i svoje emocije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2