DNEVNI HOROSKOP za 20. januar: Rak okreće novi list, Ovnu stiže nagrada, Devica uživa, Škorpija u problemu…

DNEVNI HOROSKOP za 20. januar: Rak okreće novi list, Ovnu stiže nagrada, Devica uživa, Škorpija u problemu…

19. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Zapalite sve oko vas danas i pustite svoju maštu da pliva. Posedujete dosta kvaliteta koji vas ohrabruju da krenete u akciju. Dozvolite svom avanturističkom duhu da se pojavi gde god je moguće. Komunikacija sa partnerom će biti veoma jasna. Možete očekivati da današnji dan teče lagano i opušteno. Bićete centar zbivanja svake zabave večeras.

VODOLIJA

Ostavite svoju rezervisanost sa strane i krenite po ono što najviše želite. Ostavite iza sebe danas i opreznost i dozvolite da vam se dese lepe stvari. Današnja planetarna energija zahtevaće da nešto promenite u svom životu i osvojite novu teritoriju. Dinamičan dan je pred vama koji vam može doneti dosta toga što želite ukoliko se malo potrudite.

RIBE

Izgleda da vam je život spremio dosta toga lepog i danas biste to mogli uvideti. Iskoristie svoju viziju i krenite po nju. Moguće su prepreke. Razmislite da li vas srce ometa u dostizanju sna. Nije vam potrebna druga osoba da popuni praznine u životu. Vaše samopouzdanje je ono što vam je potrebno da biste dobili ono što želite.

Stranice: 1 2 3