DNEVNI HOROSKOP za 21. JANUAR: Škorpiju čeka rasprava, Blizance neko zavodi, Bik u strastvenom susretu, Jarac će se zaljubiti…

DNEVNI HOROSKOP za 21. JANUAR: Škorpiju čeka rasprava, Blizance neko zavodi, Bik u strastvenom susretu, Jarac će se zaljubiti…

19. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Prijatan dan želimo svima.

 

ovan

POSAO
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

 

LJUBAV
Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

 

bik
POSAO
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

 

LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

 

LJUBAV
Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

 

 

rak

POSAO
Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.

 

LJUBAV
Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

 

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

 

lav

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

 

LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

devica

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

 

LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rešava i lične i zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

 

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3