OČEKUJE IH VELIKA SREĆA: 5 znakova Zodijaka koji će imati NAJLEPŠU ZIMU U ŽIVOTU

OČEKUJE IH VELIKA SREĆA: 5 znakova Zodijaka koji će imati NAJLEPŠU ZIMU U ŽIVOTU

19. siječnja 2019. Off By Admin 1

Baš zbog uloženog truda, ovi horoskopski znakovi će imati veliku sreću u ljubavnom životu tokom zime.

 

 

U pitanju je proces otkrivanja koji vodi do otkrivanja važnih stvari o sebi, ali i drugima. A potrebno je vremena i strpljenja da se dođe do te tačke. Baš zbog uloženog truda, ovi horoskopski znakovi će imati veliku sreću u ljubavnom životu tokom zime.

5. Bik

Tokom januara i februara, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate će vam dizati moral i redovno podsećati na vaše kreativne resurse i ulogu u životu. Ovo će biti odlično vreme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce. Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas leče i pomažu vašem rastu, to će vam biti bolje ove zimske sezone, posebno u srcu.

 

 

4. Rak

 

Pošto se 2019. godina otvorila sa punim mesecom, godina je već počela da vas vodi na neočekivana putovanja duboko u vašu saopstvenu dušu. Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sebe. Ovo nije vreme da iskazujete vašu pitomost. Budite jasni u vezi vaših potreba, i gledajte ko će se dovoljno izdignuti da ih ispuni.

 

3. Lav

Šta želite? Šta zaista želite? Ovo nije vreme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajn trenutka da dozvolite svom egu da vlada. Snaga je u vašem znaku, kao i ponos, a ove dve stvari mogu da budu vaša najveća snaga, ali i vaša propast.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2