DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Ovna čeka borba, Blizanci u ljubavi sa prijateljem, Vaga romantična, Strelca stižu promene..

DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Ovna čeka borba, Blizanci u ljubavi sa prijateljem, Vaga romantična, Strelca stižu promene..

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ponekad se ponašate previše pasivno u odnosu na ljude iz vašeg okruženja i ovo je jedan od tih dana. U redu je spustiti gard i staviti ego u drugi plan, ali vi u tome preterujete. Ne dozvolite drugima da vaše ideje predstavljaju kao njihove. Izborite se za svoja prava!

BIK

Neke informacije do kojih danas budete došli dva puta proverite. Veoma je moguće da neko u vašoj okolini nije iskren prema vama. O ovome naročito povedite računa ako se radi o nečemu vezano za vaš posao. Neko će pokušati da sopstvenu krivicu svali na vas.

BLIZANCI

Dugogodišnje prijateljstvo bi danas moglo da preraste u nešto više. Između vas su oduvek postojale varnice, ali zbog mnogih razloga ste bili sprečeni da otvoreno pokažete vaša osećanja. Potrudite se da izaberete pravi momenat. Ne biste želeli da budete pogrešno shvaćeni, zar ne?

 

RAK

Ovaj dan donosi mnogo negativne energije i sukoba. Očekivani romantični sastanak bi mogao da bude odložen ili čak otkazan. Nemojte da ovo doživljavate kao lični neuspeh. Eventualnu sumnju ili nesigurnost ćete najbolje otkloniti u društvu prijatelja. Velike planove ostavite za neko drugo vreme.

LAV

Osećate pad u energiji i raspoloženju zbog postupaka jedne, vama veoma drage osobe. Moguće je da danas, zapravo, spoznajete njeno pravo lice. Umesto da razmišljate o tome da ste vi negde pogrešili, fokusirajte se na stvari koje vas uveseljavaju. U krajnjem slučaju, nikome nije potrebno lažno prijateljstvo.

DEVICA

Danas biste mogli da promenite mišljenje u vezi jedne stvari koja je veoma bitna za vas. Na preispitivanju će biti ili vaš posao ili emotivni partner. Nemojte očekivati da ćete doći do bilo kakvih konkretnih odgovora do kraja ovog dana. Pokušajte da budete strpljivi – situacija će se sa vremenom vratiti u normalu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3