DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Ovna čeka borba, Blizanci u ljubavi sa prijateljem, Vaga romantična, Strelca stižu promene..

DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Ovna čeka borba, Blizanci u ljubavi sa prijateljem, Vaga romantična, Strelca stižu promene..

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Dan protiče u znaku romantike, ali imate utisak da se ona dešava svima, samo ne vama. Budite otvoreni i verujte u ljubav – samo tada su čuda moguća. Do tada, usmerite vašu strast na neki kreativan poduhvat. Ako ste ranije razmišljali o slikanju ili pisanju, sada je pravo vreme za to.

ŠKORPIJA

Vaša kreativnost je danas na visokom nivou i dobro bi bilo da je maksimalno iskoristite. Ovaj dan je pogodan za slikanje ili pisanje – izbor je na vama. Ne potcenjujte vaš talenat, i sami ćete biti iznenađeni konačnim rezultatom. Uživajte u stvaralačkom procesu, jer koliko već sutra, bićete okupirani mnogobrojnim obavezama.

STRELAC

Pokušajte da ovoga dana uskladite vaše misli i emocije. Uz vaš urođeni smisao za harmoniju, bićete u prilici da razvijete neke zaista kreativne i neobične ideje. Ukoliko se osećate pomalo izgubljeno, nema razloga za paniku. Razmislite gde se nalazi pravi izvor vaše anksioznosti.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3