Horoskop za NOVU NEDELJU do 27.01. – Ulazimo u vrijeme Vodolije, evo ko će biti NAJSREĆNIJI!

Horoskop za NOVU NEDELJU do 27.01. – Ulazimo u vrijeme Vodolije, evo ko će biti NAJSREĆNIJI!

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane. U protivnom, bit će malih rasprava.

 

KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak motivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete pričati.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

 

Bik

LJUBAV: Male frustracije bit će zanemarivog karaktera, a kompenzirat ćete ih dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.

 

KARIJERA: Hvatat će vas nervoza kad će trebati komunicirati i surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba progledati i kroz prste.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Živjet ćete u svom svijetu mašte.

 

 

Blizanci

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer već neko vrijeme ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u svojoj vezi. Učinite tako.

 

KARIJERA: Pred vama su novi zanimljivi zadaci. Najljepše je što su povezani s nizom kontakata ili putovanja, a vi to volite. Ipak, ne srljajte, nego prvo dobro sagledajte što vam se nudi, odvažite ispravno sve elemente, te tek onda djelujte.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite pošteni ne samo prema sebi, nego i prema drugima.

 

 

Rak

LJUBAV: Većinu ovih dana provodit ćete ili u samoći ili u čežnjama. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav uglavnom će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Sve je na svom mjestu.

 

KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Neki odgovori još će izostati, no kasnije će doći.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama. One nisu važne.

 

 

 Lav

LJUBAV: Opuštenost i ugodno ozračje vladat će u vašim osobnim odnosima. Bit ćete zadovoljni što se u vašu vezu vratio onaj stari mir. Oni koji su još sami rado će izlaziti s prijateljima preko kojih bi mogli sresti novu ljubav.

 

KARIJERA: Većina stvari ipak dolazi na svoje mjesto, a vi počinjete raditi tiše i mirnije. Vama takav stil i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijat će se poslovi koji su povezani s komunikacijama ili putovanjima općenito. To ćete se i više angažirati.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Brinite svoju, a ne tuđu brigu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3