Horoskop za NOVU NEDELJU do 27.01. – Ulazimo u vrijeme Vodolije, evo ko će biti NAJSREĆNIJI!

Horoskop za NOVU NEDELJU do 27.01. – Ulazimo u vrijeme Vodolije, evo ko će biti NAJSREĆNIJI!

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Jarac

LJUBAV: Privlačit će vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski dio ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti se za razumom, bar zasad.

 

KARIJERA: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će biti dobro. Bit će i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti. Osjećate da je došlo vrijeme kad nešto treba mijenjati ili raditi drukčije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.

 

 

Vodenjak

LJUBAV: U osobnim odnosima zanimat će vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mjestima na kojim se svakodnevno kreću. Bit će dobro.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Činit će vam se da možete pokrenuti brda.

 

 

Ribe

LJUBAV: Vjerojatno ćete se truditi razmjenjivati lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bit ćete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

 

KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvježit će kako vas, tako i način na koji radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove ideje sa suradnicima.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

 

 

ehoroskop

Stranice: 1 2 3