Mnogi mu se DIVE ali ga RETKO ko razume! On zna da se ništa NE DOBIJA LAKO, zato ima svoj CILJ i od njega NIKADA neće odustati!

Mnogi mu se DIVE ali ga RETKO ko razume! On zna da se ništa NE DOBIJA LAKO, zato ima svoj CILJ i od njega NIKADA neće odustati!

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Muškarac rođen pod ovom zvezdom izgleda kao despot, nekako nedostupan. Čovek koji više koristi razum nego srce, često ostane sam ili se jako kasno oženi. Ima neki ideal kojeg se drži i koji retko ko može ostvariti. Karijerista koji želi pre no što osnuje porodicu da se obezbedi. Voli vredne i radne žene, a privlače ga i ekstremno emotivne. U mladosti ga možete videti sa starijim damama, a u starosti sa mlađim.

 

Duhovit, zabavan, mudar i odmeren, strpljiv, uvek nasmejan, a oči nekako napaćene. Jako puno bola je u njihovim dušama, strah im se uvukao u kosti pa se teško daju iz straha od odbačenosti.

 

Ako se desi da nađu ono sto im treba, postaju najromantičniji ljubavnici, nežni i blagi prijatelji. Za svoju partnerku su u stanju sve da učine, osim ako ih izneveri, u tom slučaju ne praštaju, ali ostaju u braku koji se pretvara u pakao.

Jako je teško razumeti ove ljude koji lagano ali sigurno koračaju i gotovo uvek stignu do svog cilja, ne da bi se dokazali drugima, već da ispune ono što su obećali sebi vrlo rano, a to je da će stići.

 

Izvor: Novo doba

Stranice: 1 2