Odaberi jedno SRCE i saznaj kakav MUŠKARAC ti je SUĐEN i kada ćeš GA SRESTI

Odaberi jedno SRCE i saznaj kakav MUŠKARAC ti je SUĐEN i kada ćeš GA SRESTI

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Srce koje ti se najviše dopada otkriće kakav muškarac ti je suđen i kako da dođeš do njegovog srca. Izaberi jedno srce i saznaj…

 

 

SRCE BROJ 1

1. Ti si osoba koja obozava konstantnu paznju, volis da je ON uvijek tu za tebe, bolje funkcionises u dvoje, toga si i ti svjesna. Problem nastaje onda kad on ne moze da ispuni tvoja ocekivanja, jednostavno ti to ne mozes da zamislis.

 

Nismo svemogući i ne razmišljamo svi isto i nismo sviisti. Moraš naći više razumevanja za druge. Nisi ti ni zlobna ni sebična nego nemarna malo. Posveti više pažnje ljudima koje voliš.

 

Moras da imas malo vise razumjevanja a ne samo slijepo da se drzis jedne stvari. Moras i ti bar malo da dajes ako ocekujes da ti se toliko daje. Pokazi da je sve sto radis iz ljubavi a ne sebicnosti, jer mogao bi skroz pogresno da te protumaci. Oprezno.

 

 

 

SRCE BROJ 2

2. Ovo srce je simbol slobode. Ti najvise na svijetu volis svoju slobodu. I kada si u vezi nikad ne zapostavljas prijatelje i svoje obaveze. To je odlicno.

 

Cijenis svoje a i tudje vrijeme. Takvog muskarca ces i privuci. Imacete moglo bi se reci savrsenu vezu. Ako si jos sama nemoj da brines, zadrzi svoju pozitivu i osmjeh na lice jer ljubav ti uskoro dolazi.

 

Suđen ti je mšakrac koji će ti prvo biti prijatelj a onda sve ostalo. Imaćeš sreću da imaš pravog muškarca pored sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3