Ona nikome neće BITI OTIRAČ jer se ne boji ZAUZETI ZA SEBE! Uvijek ide na SVE ILI NIŠTA i zna kako da dobije ONO ŠTA ŽELI

Ona nikome neće BITI OTIRAČ jer se ne boji ZAUZETI ZA SEBE! Uvijek ide na SVE ILI NIŠTA i zna kako da dobije ONO ŠTA ŽELI

20. siječnja 2019. 0 By Admin 1

6. Nikada ga nećete moći u potpunosti vezati

Iako je istina da Vodenjak ima mnogo bliskih prijatelja i voli upoznavati nove ljude, ići na spojeve i sve te dobre stvari, nikad ga nećete moći sasvim vezati za sebe. Voli biti neovisan i potrebna mu je sloboda da bi bio sretan, on je zapravo usamljeni vuk koji će uvijek najviše voljeti sebe.

Nije tajna da je Vodenjak vrlo rezerviran i može izgledati da vas zapravo ne želi u svojoj blizini, ali to nema previše veze s vama, jer zapravo samo voli biti sam. Ponekad to i dalje boli!

 

 

7. On vidi svijet vidi drugačije

Vodenjak bi definitivno mogao biti označen kao osoba s dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli izvan okvira. On je kreativna osoba i to se ne očitava samo u njegovim djelima, nego i u načinu na koji on razmišlja.

Nećete susresti Vodenjaka koji logično gleda stvari, ali on će pokušati problem okrenuti naopako kako bi ga riješio. On drukčije vidi svijet, što je i inspirativno i genijalno. Vodenjak želi biti poznat kao osoba koja donosi inovaciju u sve što učini u životu i nadahnjuje druge da čine razliku.

 

 

8. Ima vatreni temperament  – ako ga izazivate vidjet ćete to

Vodenjak ne izgleda kao tip osobe koja će se tek tako uznemiriti. Ne zamaraju ga sitne stvari, samo vješto izbjegne ljude koji ga pokušavaju razbjesniti. Naravno, ako nastavite „udarati medvjeda“ znate što će se dogoditi, zar ne? On će se okomiti na vas – i to neće biti lijepo. Kada izazovete Vodenjaka,  njegova tajna, ali vatrena narav će izaći na vidjelo.

A ono što ga čini još opasnijim je to što on želi pohraniti duboko svoju ljutnju, a kada se ona oslobodi, izlazi tolikom silinom da na kraju bude kasno učiniti bilo što, tada bude kasno i za vas i za njega.

 

 

9. Uvijek se možete osloniti na njega

Iznad svega, Vodenjak je nevjerojatan prijatelj. Ne samo da će se u sekundi stvoriti kraj vas čim mu kažete da vam je potrebno rame za plakanje, već će biti uz vas i kad je dobro i kad je loše, ako vas voli.

Vodenjak je sjajan slušatelj, stoga kad god imate problem ili samo želite razgovarati, on je uvijek tu na raspolaganju. A što se tiče potrebe za nekim smjerom u životu, Vodenjak je taj koji će vam dati dobre savjete.

 

 

10. Njegova promišljenost može ga dovesti u nevolju

Vodenjak nije nipošto impulzivna osoba. On ima tendenciju biti promišljen u svemu što čini, što je naravno dobro, ali također može dovesti do pretjeranog razmišljanja. A kad Vodenjak pretjerano razmišlja o stvarima, loše se stvari događaju.

Čak i kada mora donijeti odluku o nečemu što namjerava već dugo vremena, on još uvijek mora procijeniti prednosti i nedostatke prije nego što počne djelovati. Iako je to dobra kvaliteta u nekim situacijama, u nekim drugim dugo čekanje dovodi do propuštanja prilike.

 

 

Vaš najbolji ljubavni partner: Vaga

Vaga i Vodenjak su zračni znakovi, što znači da imaju tendenciju razmišljati na sičan način i imaju slične putove i ciljeve u životu – i zato je za Vodenjaka ovo partner poslan ravno s neba. Oba znaka cijene aktivni društveni život – pogotovo ako to uključuje upoznavanje s nekim novim i zanimljivim.

Vaga cijeni Vodenjaka zbog toga što je kreativna duša, a Vodenjak cijeni Vagu jer razumije što se događa u njenoj glavi u svakom trenutku.

Vaga i Vodenjak su pametni, istraživački nastrojeni znakovi koji znaju da su odnosi vezani za komunikaciju, ljubav, a ponekad je potrebno i staviti se u cipele druge osobe kako bi se mogli doista povezati s njom.

Iako oboje imaju tendenciju donositi odluke temeljene na emocijama i intuiciji, nisu neodgovorni kada se radi o njihovim osjećajima. Za neke izvana, ovaj odnos može se činiti poput ozbiljnog partnerstva, ali samo Vodenjak i Vaga znaju koliko je duboka njihova ljubav.

Stranice: 1 2