DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Blizanci u ljubavnoj dilemi, Jarac pravi grešku, Vaga u velikom iskušenju…

DNEVNI HOROSKOP za 22. januar: Blizanci u ljubavnoj dilemi, Jarac pravi grešku, Vaga u velikom iskušenju…

21. siječnja 2019. 0 By Admin 1

vaga

POSAO
Neko Vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje.

 

LJUBAV
Neko Vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

 

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

 

 

skorpija

POSAO
Ponestaje Vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.

 

LJUBAV
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.

 

ZDRAVLJE
Ukočenost.

 

 

 

strelac

POSAO
Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko Vas budu zadovoljni.

 

LJUBAV
Vam susret sa jednom osobom, koja za trenutak ume da Vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3