Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Ovan otkriva TAJNU, Bika čeka RASTANAK, Lav ponovo VOLI, Jarca očekuje poseta BIVŠE LJUBAVI…

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Ovan otkriva TAJNU, Bika čeka RASTANAK, Lav ponovo VOLI, Jarca očekuje poseta BIVŠE LJUBAVI…

21. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

POSAO U najavi je povoljan period za poslovne ali i lične odnose. S početkom februara stižu nove dugoročne obaveze, ali vas one neće previše opteretiti. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Već od 20. februara situacija može bitno da se promeni u negativnom smislu, pa je savet da požurite i iskoristite trenutan pozitivan trend koji vam zvezde u narednim nedeljama najavljuju.

 

LjUBAV Imate i vi pravo na mali predah. Venera, planeta ljubavi vam je u poseti, a to znači da će vam sve što ona predstavlja biti blisko i primamljivo. Neki u ovom periodu mogu da se odluče i za brak, a slobodni treba da računaju na pomoć univerzuma ukoliko su otvoreni za ljubav. Bliska osoba stiže iz prošlosti, mnogi će ovih dana obnoviti staru ljubav, naročito tokom treće nedelje februara.

 

ZDRAVLjE Premor i malaksalost.

 

 

VODOLIJA

POSAO Ovo je vaš mesec. Odmah po ulasku Sunca u vaš znak, 20. januara, pokreće se obilje pozitivne energije koja nekima od vas može život da preokrene iz korena. Ovome su izložene najviše Vodolije rođene u prvoj dekadi, ali i osobe kojima je ovaj znak na ascendentu. Bez obzira na generalno pozitivan trend, potrebno je obratiti pažnju na poslovne odnose. Ako u promene ne uđete milom, potreba da se nešto promeni može pokrenuti talas nekontrolisane energije koja se akumulirala čekanjem.

 

LjUBAV Želite da se ušuškate pored nekog i da ovaj period prepun turbulencija pregurate što bezbednije. Međutim, čak iako se u potpunosti pripitomite veliki su izgledi da vaš partner istupi sa zahtevima kojima se sve menja. Ukoliko se to dogodi, najbezbolnije biste prošli kroz taj period ako biste prihvatili novonastalu situaciju, čak i ako bi to za vas lično značio ljubavni gubitak.

 

ZDRAVLjE Nesanica.

 

 

RIBE

POSAO Skoncentrisani ste na profesionalni segment svog života i to vam ovih dana ne ide loše. Međutim, postoji jedna mala opasnost da na talasima velike samouverenosti previdite neke očigledne činjenice koje vam mogu pokvariti celu finansijsku konstrukciju. Konkretnije, ukoliko budete dozvolili da se u vaše odluke mešaju ljudi iz bliskog okruženja, velika je šansa da svi zajedno zapadnete u probleme. Tu se ne radi o nečijoj lošoj nameri, već o previdima i greškama koje oni prave iz neznanja.

 

LjUBAV Vi odlično osećate kakva je situacija s partnerom, ali to ne umete da pretočite u reči. Voljena osoba vas ne razume, vaše ćutanje deluje previše misteriozno pa delujete sumnjivo. Početkom februara ovo može izazvati ljubavnu svađu koja je posledica ničeg drugog do najobičijeg nesporazuma i međusobnog nerazumevanja usled nedovoljno kvalitetne komunikacije ili njenog potpunog nedostatka.

 

ZDRAVLjE Čuvajte pluća.

 

 

Izvor: Novosti/Astro svaštara

Stranice: 1 2 3