DNEVNI HOROSKOP za 23. januar: Bik na korak do upeha, Devici stiže novac, Strelac ludo zaljubljen…

DNEVNI HOROSKOP za 23. januar: Bik na korak do upeha, Devici stiže novac, Strelac ludo zaljubljen…

22. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Sreća je danas na vašoj strani. Uživajte u plodovima napornog rada u proteklih nekoliko dana. Napokon sebi možete da priuštite nešto što nikada ranije niste mogli. Okruženi ste prijateljima, a i voljena osoba vas podržava. Pored toga i izgledate atraktivno. Zvuči neverovatno, ali istinito je. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

VODOLIJA

Sav uspeh i bogatstvo u kom ste uživali u poslednjih nekoliko meseci, učinilo je da se suviše okrenete materijalnim stvarima, pa će se to danas odraziti na vašu umetničku i duhovnu stranu. Možda ćete danas doživeti iznenađenje u prodavnici ili na ulici. Upoznaćete iznenada interesantnu osobu, sa kojim ćete deliti iste interese. Ostanite sa njom u kontaktu.

RIBE

Društvo dobrog prijatelja danas bi moglo da vam prija kao nikada do sad. To može biti odlazak na koncert ili festival, u pozorište ili na neku drugu manifestaciju. Veći deo dana provešćete napolju. Sport takođe može biti dobra razonoda. Možda ćete biti smotaniji nego inače – prosuti piće, ispustiti telefon, ali to neće biti razlozi da ne uživate u potpunosti.

Stranice: 1 2 3