DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak upoznaće SRODNU DUŠU, ali zato će OVA DVA proklinjati ovu nedelju zauvek!

DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak upoznaće SRODNU DUŠU, ali zato će OVA DVA proklinjati ovu nedelju zauvek!

22. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Devica

Delujete vrlo afirmativno na svoju okolinu i imate dovoljno sluha za neke savremene ideje. Obratite posebno pažnju na mogućnost povezivanja poslovnih i privatnih interesa, jer uz zadovoljstvo koje će vas ispuniti sledi i dobitak koji će vam imponovati. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i stalo vam je da poobljšate svoj ljubavni život. Pokušavate što bolje da razumete neke sličnosti i razlike koje postoje u odnosu sa voljenom osobom.

 

 

Vaga

Vaša snalažljivost prilikom poslovnih susreta ili važnih ugovaranja, a naročito prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom. Stilom izražavanja ili kompletnom pojavom umete da skrenete pažnju i da unesete pozitivan nemir u svoje okruženje.

 

 

Škorpija

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

 

 

Strelac

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3