Ljubavni horoskop do 28. januara: Jarca čeka velika SREĆA, Vodoliji ljubav ZABRANJENA, Devica ulazi u TAJNU VEZU…

Ljubavni horoskop do 28. januara: Jarca čeka velika SREĆA, Vodoliji ljubav ZABRANJENA, Devica ulazi u TAJNU VEZU…

22. siječnja 2019. 0 By Admin 1

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje ulaze u mnogo povoljniji ljubavni period, pa bi mnogi mogli da ostvare svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

 

 

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u emotivnim odnosima, a sa partnerom su mogući nesporazumi. Neki bi mogli imati tajni susret. Slobodni pripadnici znaka u povoljniji period će ući krajem nedelje kada će biti više novih kontakata i šansi za nove veze.

 

 

JARAC

Jarčevi ove nedelje ulaze u povoljniji ljubavni period, što će uticati da kod zauzetih Jarčeva odnos sa partnerom postati emotivniji, a u vezi se oseća veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

 

 

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekima može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

 

 

RIBE

Ribe će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju. Moguća je nova veza koja može biti i tajna. Zauzeti pripadnici znaka u vezi mogu osećati nedostatak razumevanja.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2