DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Biku stiže zanimljiv poziv, Vagu očekuje lepo iznenađenje, Devica na putu…

DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Biku stiže zanimljiv poziv, Vagu očekuje lepo iznenađenje, Devica na putu…

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

ŠKORPIJA

Danas ćete verovatno poželeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od pre nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nisu ispale onako kako ste želeli. Umesto toga, pokušajte da izvučete pouku za u buduće kako vam se neke greške ne bi više ponavljale. Prošlost ne možete promeniti, ali možete budućnost.

STRELAC

Ako neko vreme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvesnim kućnima aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Uz malu pomoć ukućana i prijatelja, ovo možete da uradite za jedan dan.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3