DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

23. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste nekog vama bliskog videti u sasvim novom svetlu. Jedini problem može biti da ćete morati preformulisati u svojoj glavi sliku o njemu-njoj, jer ova nova totalno odudara od postojeće. To će vas s jedne strane zbližiti, ali s druge strane može stvoriti distancu. Kroz razgovor možete sebi olakšati i naći se na zajedničkom tlu. Tada će sve biti daleko lakše.

BIK

Nemojte brinuti ako trenutno niste sigurni u kom se pravcu kreće vaša veza. Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste zapasti u nedoumicu da li je vašem partneru stalo do vas. Vaša intuicija vam govori da jeste, ali ponekad njegovi postupci govore drugačije. Verujte svom srcu i doći ćete do odgovora.

BLIZANCI

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste biti uspešni u postizanju poente, ali da li će to ikako pomoći vašoj trenutnoj situaciji? Ako imate bilo kakvu ideju kako takvo ponašanje može promeniti vašu vezu na bolje ili zadržati željenu osobu pored vas kada ona nije sigurna da li to želi, onda je najbolje da razmislite ponovo. Zašto jednostavno ne budete ono što jeste?

 

 

RAK

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli sagledati da li ste i koliko zadovoljni trenutnom vezom, i da li je to ono što vi želite. Sasvim je u redu ako ste oboje srećni i napredujete, ali ukoliko jedno koči ono drugo, onda je vreme za iskren razgovor.

 

LAV

Imajte na umu da današnji dan nije idealan za prvi sastanak.
Postoji velika verovatnoća da ćete pod uticajem današnje astralne energije, u nekom smislu pogrešno razumeti jedno drugo. To naravno ne mora da znači, ako budete pažljivi u razgovoru i ne pravite nepromišljene ispade. Nemojte preterivati.

DEVICA

Danas nećete biti raspoloženi za bilo kakve besmislice, kada je ljubav u pitanju.
Trenutna astralna energija mogla bi da vas natera da kažete nešto o nekom problem, koji vas muči već duže vreme i drži kao na iglama. Najverovatnije da to držite u sebi neko vreme i sada odjednom osećate da je vreme da se kaže.
Budite pažljivi prilikom izlaganja problema da ne biste napravili budalu od sebe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3