DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas biste se mogli, pod uticajem trenutnog planetarnog poravnanja, raspravljati više nego obično. U stanju ste da pronađete bilo kakvu nedoslednost u tvrdnji koja se tiče vašeg ljubavnog života. To vam svakako daje privremeni osećaj moći. Međutim, zapitajte se zašto se upuštati u besmislene rasprave i stvarati dramu, kada možete živeti mirnim životom? Nemojte izazivati sudbinu.

ŠKORPIJA

Potrebno vam je nešto da vas podstakne kada je ljubav u pitanju, a trenutna astralna energija bi mogla biti upravo ta dobitna kombinacija. Moguće je da će vas neko preduhitriti i zakazati sastanak sa osobom koja se vama sviđa, što će vas jako naljutiti. Odjednom ćete pokazati snagu koju posedujete.

STRELAC

Kada je vaša trenutna ili potencijalna veza u pitanju, pod uticajem trenutne planetarne konfiguracije bićete u stanju da pomerate planine! Ukoliko ste čekali pravi momenat da povučete neki potez, onda biste mogli čekati doveka! Međutim, danas ćete shvatiti kako je vreme da se taj potez napravi. Nemojte se nadati da će stvari biti u vašu korist, nego ih preokrenite sami. Imajte poverenja u sebe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3