DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. januar: Devicu očekuju problemi, Vodolija pravi grešku, Ovna čeka iznenađenje, Bikovi verujte svom srcu…

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Zaista, nemoguće je da sve držite pod kontrolom i svaki put reagujete suptilno i nežno kako želite, posebno ne sa današnjim planetarnim aspektima. Moguće je da pokušavate da oko nekog delikatnog pitanja sa partnerom budete suptilni, ali odjednom možete shvatiti da ukoliko jasno i glasno ne kažete šta mislite ništa nećete postići. Budite jaki.

VODOLIJA

Pod uticajem današnjeg astralnog poravnanja mogli biste u brzini doneti neku odluku kada je vaš ljubavni život u pitanju. To naravno ne mora biti slučaj, ako budete pažljivi i ne brinete oko nebitnih stvari. Ako zaista imate argument onda dajte sve od sebe da budete što delikatniji. Nemojte preterivati.

RIBE

Budite pažljivi danas da ne krenete u pogrešnom pravcu pod uticajem intenzivne planetarne energije. Ukoliko ste počeli da se viđate sa nekim koga ne poznajete dovoljno, moguće je da ćete uvideti da nije ono što ste očekivali (a možda ni vi što su on-ona očekivali). Najbolje bi bilo da budete iskreni jedno prema drugom i pokušate da postavite stvari tako da funkcionišu (opet, naravno, ukoliko to želite!).

Stranice: 1 2 3