Mesečni horoskop za FEBRUAR 2019: Ovnu dolaze PROMENE, Rak ide na PUT, Blizance proganja PROŠLOST, Ribe u OKOVIMA ljubomore…

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2019: Ovnu dolaze PROMENE, Rak ide na PUT, Blizance proganja PROŠLOST, Ribe u OKOVIMA ljubomore…

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Početak je meseca i imate neku nekontrolisanu potrebu za novim poznanstvima, ali to je teže nego što ste mislili.

U današnje vreme nije lako prići nekome potpuno otvoreno, zato što uvek pomisle da prilazite sa nekom lošom namerom ili iz interesa. A vi samo tražite da imate sa nekim da razgovarate, potpuno iskreno i prijateljski.

Zdravstvena situacija nije stabilna, ali se potrudite da bude bolja nego prethodnih nedelja. Ako niste u vezi, ni ovaj mesec nije neka idealna prilika za započinjanje nove veze.

Nemojte žuriti zato što vam sigurno nije potrebna još jedna neuspešna veza sa osobom koja je totalno različita od vas. Flert je flert, ali veza je nešto mnogo ozbiljnije i zahteva više ulaganja sebe i posvećivanja nekim obavezama na koje vi još uvek niste spremni.

 

VODOLIJA

Ovog meseca zvezde su vam naklonjene i jednostavno smatrate da imate dovoljno spretnosti da sve svoje obaveze ispunite na vreme. Poslovni saradnici su oduševljeni vašim pristupom i vidi se da znate o čemu govorite. Nekim kolegama se to baš ne sviđa zato što oni padaju u drugi plan, ali vi smatrate da je konkurencija zdrava i da svako ima pravo da pokaže ono što zna.

Kada je reč o odnosima sa porodicom, tu je situacija malo nepovoljnija po vas. Svi vas krive za neke loše stvari koje su se skoro dogodile, a niko ne razume da ni vi ni sami niste želeli da se to desi, jednostavno ste tako morali da postupite. Potrebno je vreme da se odnosi između vas poboljšaju, a vi samo možete da se potrudite da budete ona stara osoba koja pruža podršku kada se od nje to najviše očekuje, i trebalo bi sve da bude u redu.

 

Zdravstveno ste nikad bolji, puni ste energije i snage. Promenili ste način ishrane na bolje i to se vidi, morate da izbacite loše navike jednu po jednu ako želite da se osećate još bolje. Samo se potrudite da unosite dovoljno minerala i vitamina svakoga dana, nemojte sada odustajati kada se vide rezultati.

Mesečni horoskop za februar 2019

RIBE

Situacija na poslu je ovog meseca fina i prijatna. Odnosi sa kolegama su na zadovoljavajućem nivou i lepo se slažete. Kada ste konačno shvatili da je sve stvar dogovora i da lepa reč i gvozdena vrata otvara, ne postoji više netrpeljivost među vama i sada su međuljudski odnosi na poslu i više nego zadovoljavajući. Sa kolegama imate jedan lep i prijatan odnos, čak se ponekad i sretnete na kafi van posla i pričate o sebi i svom privatnom životu.

Samo se potrudite da tako ostane i u budućnosti, a naročito u uslovima krize i nekih nepredviđenih situacija kada je panika na većem nivou nego inače. Tada ćete videti ko je dovoljno hrabar, a ko ne sme da preduzme ništa i tada ćete shvatiti na koga možete da računate.

 

Druga nedelja je prosto kao stvorena za neke nove početke u ljubavi. Već izvesno vreme ste sami, a prosto žudite da imate sa kim da podelite sva svoja osećanja i emocije koje duboko krijete u sebi. Nekada vam je prijala sloboda, ali kako vreme prolazi a vi vidite druge parove kako su srećni i kako uživaju u zajedničkom životu, i ljubomorni ste na njih.

Ipak, nema potrebe za ljubomorom, pošto nije sve tako kako izgleda. Mnogi od vaših prijatelja se smeju kada su zajedno, a u stvari je to samo jedna šarena laža, nemojte da žurite i da započinjete vezu sa nekim koga ne znate dovoljno, može vrlo lako sve da krene po zlu. Zato morate ovog meseca dobro da razmislite i da shvatite šta želite od osobe sa kojom hoćete da budete, bitno je samo da ne žurite.

Stranice: 1 2 3