PRSTEN OTKRIVA TVOJE MOĆNE ŽENSTVENE OSOBINE! Izaberi NAJLJEPŠI i saznaj šta te čini NEODOLJIVOM!

PRSTEN OTKRIVA TVOJE MOĆNE ŽENSTVENE OSOBINE! Izaberi NAJLJEPŠI i saznaj šta te čini NEODOLJIVOM!

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

PRSTEN 1

 

Ako si izabrala broj jedan, ti si njezna, blaga po prirodi. Vise si tip osobe koji voli da prima nego da poklanja paznju. Dosta povucenog karaktera, ne volis da dajes do znanja o svojim emocijama i osjecanjima. Taj dio nekako uvijek cuvas samo za sebe..

Smatras da sto manje o tom pricas manje ces izlagati opasnosti da ti se neko upetlja u vezu ili plan. Uglavnom ti svaki put uspije ta tvoja taktika ili naprosto bolje reci nacin na koji ti zapravo funkcionises kada zavodis…

 

Tu jesi donekle u pravu. Ali ponekad moras i ti da se ukljucis i da odreagujes prva, posveti malo vise paznje partneru ako zelis bolje rezultate. Da ga zadrzis za sebe…. Cesto muskarcima djelujes kao potpuno nezainteresovana i tu gube volju da ti pridju, u startu djelujes kao da te ne zanima.

 

Nemoj da vuces drasticne poteze, moras nekad dati sansu.

 

 

PRIRODNA ENERGIJA

 

PRSTEN 2

 

Ukoliko si se odlucila za broj dva, ti volis da izazivas. Volis da prkosis i da dovodis suprotan pol do ludila i tako i djelujes na njih, dovoljno je da se pojavis i da sarmiras pola prostorije.
Ali ono sto je najzanimljivije u svemu ovome je da ti to radis suptilno i potpuno prirodo. Što je odlicno jer ne izgleda uopste napadno i providno.

 

Otvorene su ti mnoge mogucnosti, jer si takav tip osobe, pristupacna a opasna u jednu ruku… Muskarci obozavaju biti u tvom drustvu, jer se tada osjecaju nekako izabranim iz mase. Dajes im osjecaj moci, koji muskarci najvise vole…

 

Ti samo trebas da zamislis koga zelis, vec si na pola puta do njega….

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2