Ribe ostavljaju PROŠLOST IZA SEBE, Ovan u AVANTURI ŽIVOTA… Evo kakva vas KARMA I SUDBINA PRATI U 2019. GODINI!

Ribe ostavljaju PROŠLOST IZA SEBE, Ovan u AVANTURI ŽIVOTA… Evo kakva vas KARMA I SUDBINA PRATI U 2019. GODINI!

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Na temelju astroloških obrazaca kao i 12 zakona karme, ovako će karma utjecati na vaš horoskopski znak 2019:

 

Strijelac

Velikodušni Jupiter ostaje u vašem znaku do početka prosinca 2019. godine, a pošto je vaš vladajući planet trebali biste očekivati ​​još više obilja nego prošle godine, piše Mind activist.

Budite sigurni da to plaćate tijekom cijele godine donirajući svoje vrijeme ili resurse onima koji su u potrebi, kako bi poštovali „Veliki zakon“.

 

 

Jarac

Pomrčina Sunca u blizini vašeg rođendana početkom siječnja potaknula vas je da pogledate sebe s novom perspektivom. Sada je prilika za vježbanje Zakona Poniznosti, gdje ćete prihvatiti pravu stvarnost nečega.

Možda niste svjesni vrijednosti nekoga u vašem životu  – vi imate više utjecaja na život voljene osobe nego što shvaćate.

Vodenjak

U siječnju, lipnju i rujnu problematični kvadrati između Jupitera i Neptuna mogli bi značiti da će vaša zajednica pogrešno protumačiti vaše namjere zbog vaše navike da budete sami.

Ali ne brinite; dokle god nastavite dopirati do vaših veza, te veze će vas osnažiti i ojačati vašu karmičku energiju.

 

 

Ribe

Nestrpljivo ste gledali u budućnost, ali mladi Mjesec u blizini vašeg rođendana 2019. će vas uputiti natrag u sadašnjost. U budističkoj karmi, to se naziva Zakon Ovdje i Sada.

Vježbajte pažnju i cijenite darove koje imate do sljedećeg ožujka.

 

 

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars, ušao je u vaš znak na Silvestrovo i ušao u novu godinu sa strašću i duhom. A kad se Mars u veljači spoji s kaotičnim Uranom, bit ćete željni nove avanture.

Baš kao što karma diktira, moramo biti agenti promjene u našim vlastitim životima. Slijedite svoje instinkte i preoblikujte dijelove svog života koji su postali neaktivni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3