DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Bik u ljubavnim problemima, Devica sluti prevaru, Vaga uspešna, Ribe lete u oblacima…

DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Bik u ljubavnim problemima, Devica sluti prevaru, Vaga uspešna, Ribe lete u oblacima…

24. siječnja 2019. Off By Admin 1

Svako dobro vam želimo.

 

ovan

POSAO
Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

 

LJUBAV
Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

 

LJUBAV
Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

 

blizanci

POSAO
Pribavili ste korisna saznanja koja će Vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u Vašu korist i danas Vam je sve jednostavno.

 

LJUBAV
Osoba koju volite Vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite.

 

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

 

 

rak

POSAO
Neplanirane teškoće ometaju realizaciju profesionalnog poduhvata. Mada, teškoće će biti kratkotrajne. Ne dopuštate da iko od Vas traži više od dogovorenog i spremni ste da sarađujete u okvirima isplaniranog.

 

LJUBAV
Stičete utisak da Vam partner ne veruje i zamaraju Vas suvišna ispitivanja. Razmislite zašto je to tako, možda ste vi povod za takvo ponašanje?

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

lav

POSAO
Više kolega će izneti razne stavove i sagledati stanje iz više uglova, a na Vama je da izvučete pouku iz svega toga.

 

LJUBAV
Promiču Vam bitne sitnice u dijalogu sa partnerom. Recite sve što mislite, ali na ljubazan način. Uvek je bolje sve reći nego držati duboko u sebi.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

devica

POSAO
Teško Vam je da idete ”u korak” sa današnjim stanjem na radnom mestu, mada Vas to ne demorališe da ispoštujete dogovor i pritom zaštitite svoju reputaciju u kolektivu.

 

LJUBAV
Muči Vas sumnja da se neko treći umešao u Vašu vezu. Vreme će samo dati odgovor, nemojte bespotrebno da se nervirate. Uživajte u lepom danu, izbacite sve loše iz glave i uživajte.

 

ZDRAVLJE
Budite što više u pokretu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3