Ovan ostaje BEZ DAHA, Rak u zagralju BIVŠEG, Strelac RAZOČARAN, Lav i Vodolija u ljubavi… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Ovan ostaje BEZ DAHA, Rak u zagralju BIVŠEG, Strelac RAZOČARAN, Lav i Vodolija u ljubavi… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

24. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u vikend horoskopu šta su vam zvezde pripremile do 28. januara. Mnoga dešavanja na nebu, zvezde prave pravi šuo. Ovnovi će ostati bez daha, Rakovi skrivaju ljubav a evo šta očekuje tvoj znak Zodijaka…

 

OVAN

Ovnovi koji su u vezama biće jako raspoloženi ceo vikend. Iskoristite povoljne afekte i uživate sa partnerom, nemojte dozvoliti da vas nevažne stvari skreu s pravog puta. Slobodni pripadnici znaka će imati jedan fatalan susret, jedna osoba će ih oduševiti i oboriti s nogu.

 

 

BIK

Bikovi će imati potrebu da izađu u prirodu. Oni koji su zauzeti neka s partnerom isplaniraju izlet, jako će vam prijati oboma. Osećate nedostatak ljubavi ali niste sigurni šta uraditi po tom pitanju. Oni koji su slobodni će biti u prilici da idu na kraći put. Jako zanimljiva dešavanja, uživajte.

 

 

BLIZANCI

Blizanci će biti puni energije, imaćete osećaj da možete da pomerate planine. Partner je u čudu i ne može da vas prati. Probajte naći zajednički balanas u vezi. Oni koji su još uvek sami imaće zanimljivu subotu kada će upoznati nekoga ko će im se jako dopasti.

 

 

RAK

Rakovi u vezama će imati potrebu da partneru pokažu ljubav. Iskoristite slobodno vreme i spremite romantičnu večeru. Uživajte u ljubavi koju imate. Oni koji su još uvek sami će najverovatnije stupiti u kontakt sa bivšom ljubavi. Između vas stvari nisu gotove a ne znate šta da radite. Zavirite u svoje srce, i čuvajte ga.

 

 

LAV

Lavovi u vezama biće jako poželjni ovaj vikend, pa pored toga što ste zauzeti imaćete udvarače. Vi uživate da vas vole, samo nemojte preći granicu i nekoga povrediti. Oni koji su slobodni će imati miran petak, burnu subotu a u nedelju će upoznati jednu Vodoliju s kojom će se odmah povezati. Biće to ljubav na prvi pogled.

 

 

DEVICA

Device koje su u vezama želeće mir i odmor za ovaj vikend. Bićete jako sanjivi i biće vam potrebna pažnja i ljubav. Ipak, imajte razumevanja i vi parneru uzvratite istom merom. Oni koji su slobodni će biti u prilici da se kreću u društvu gde će sresti mnoge zanimljive osobe. Uživajte u novim poznastvima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3