Ako tražite vezu s JAKOM OSOBOM vama treba OVAN! Oni su poznati po HRABROSTI, inteligenciji i imaju VELIKO SRCE, međutim OVO morate znati ako VOLITE nekog u znaku OVNA

Ako tražite vezu s JAKOM OSOBOM vama treba OVAN! Oni su poznati po HRABROSTI, inteligenciji i imaju VELIKO SRCE, međutim OVO morate znati ako VOLITE nekog u znaku OVNA

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

14) Cijenite njegovu zaštitu

Ne, Ovan je daleko od toga da bude ljubomoran, ali će štititi sebe i ono što smatra svojim. On brine za ljude do kojih mu je stalo.

Oprezan je kada se radi o ljudskim srcima i pokušava uvijek biti pažljiv, bez obzira radi li se o riječima, pjesmama ili njegovim postupcima.

 

15) Volite njegovu nježnu i krutu stranu

Ovan je beznadan romantik. On ne želi samo jednu ljubavnu priču, ali također zna da ga njegova ranjivost, kada je u potrazi za ljubavlju, može spaliti. Međutim, on zna da ga ono što ga ne ubije čini jačim.

Može podnijeti mnogo toga – i fizički i emocionalno – i to je nešto čemu ćete se najviše diviti. On je vrsta osobe koja će pomagati drugima, čak i ako ima svoje vlastite probleme u životu.

Čak i kada se čini najkrućim, postojat će rijetki trenuci kada će se njegovi zidovi potpuno spustiti. Vidjet ćete ga ranjivog i on to smatra slabošću. Vidjet ćete ga slomljenog i on će to nazvati pogreškom. Ali kad vidite tu stranu koju vrlo malo ljudi ima priliku vidjeti, shvatit ćete da ne postoji ništa ljepše.

 

16) Budite spremni na predanost

Ovan zna što želi, a ako to pronađe u vama, tada će htjeti imati ozbiljan odnos.

Ako ste hladni ili smišljate glupe isprike (i da – “ne poznajemo se vrlo dugo” se također računa), onda ćete ga izgubiti.

 

17) Budite spremni na veliku strast

Jer će vas progoniti, voljeti, ljubiti, ljutiti se na vas, grliti vas, razgovarati s vama, pisati o vama … sve s golemom strašću. Za neke, to može biti pretjerano.

Za druge, to može biti upravo ono što im je potrebno. Odredite unaprijed koja ste vrsta osobe.

 

18) Budite spremni zaljubiti se u njega

Zato što se to može lako dogoditi, a kad se to dogodi, nećete požaliti.

Ali budite svjesni da ako ga pustite, nikada ga nećete zaboraviti.

Stranice: 1 2 3