DNEVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Rak u problemima, Vaga se ludo zabavlja, a jednom znaku se vraća stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Rak u problemima, Vaga se ludo zabavlja, a jednom znaku se vraća stara ljubav…

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Uznemiravajući san mogao bi da vas pogodi i navede da se probudite usred noći. Verovatno će vam se javiti neka stara ljubav koju još niste preboleli. Vratite se u realnost i ne dozvolite da san toliko loše utiče na vas. Ostanite mirni i prihvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Do poslepodne ćete sve zaboraviti. Budite manje osetljivi.

BIK

Neočekivani problem sa zadatkom koji danas treba da obavite mogao bi da vas uznemiri i izbaci iz redovnog koloseka. Ne prenosite nervozu na članove porodice, jer biste mogli izazvati raspravu i niz neprijatnih situacija. Zapamtite da svako ima svoje probleme, pa ne prenosite nervozu na okolinu. Uradite ono što je do vas i opustite se. Sve će se rešiti na ovaj ili onaj način, a mir u kući je ipak najvažniji.

BLIZANCI

Danas ćete imati neočekivanu jurnjavu na sve strane i gomilu neplaniranih obaveza koje nikako nećete moći da izbegnete. Potrudite se da ostanete skoncentrisani i ništa ne propustite. Uveče se nemojte forsirati već se odmorite, kako ne biste bili pod stresom i naškodili svom zdravlju.

 

RAK

Nesporazum između vas i jednog prijatelja navešće vas da razmišljate gde ste pogrešili. Najverovatnije ste se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Vaš prijatelj najverovatnije ima finansijske poteškoće o kojima mu je neprijatno da govori. Sačekajte nekoliko dana i proverite kako stvari stoje. Sigurno će tada biti raspoloženiji za priču.

LAV

Neko bi mogao da vas prekine u vremenu koje ste posvetili bavljenju spiritualnim ili metafizičkim stvarima. Ne prija vam ovakvo ponašanje, ali nemate energije da se toj osobi suprotstavljate. Nema razloga za brigu. Dozvolite joj da kaže šta želi, a drugima prepustite učestvovanje u debati.

DEVICA

Neko iz vašeg okruženja će imati potrebu da javno nastupa ili da učestvuje u diskusiji. Generalno, nemate ništa protiv toga, ali danas ne želite da u tome učestvujete. Pa ipak, stisnite zube i učinite to. Ne plašite se da vašim prijateljima kažete kako se osećate. Oni ne žele da vam bude neprijatno.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3