DNEVNI HOROSKOP za 27. JANUAR: Bik menja život, Škorpija šarmira sve oko sebe, Strelac na sastanku, Vodoliju čeka fantastičan dan…

DNEVNI HOROSKOP za 27. JANUAR: Bik menja život, Škorpija šarmira sve oko sebe, Strelac na sastanku, Vodoliju čeka fantastičan dan…

25. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Nakon par dana usporene energije, danas se vraćate u formu. Instinkt će vam biti izoštren i odvesti pravo do ljudi koji će vam pomoći. Ovo bi mogao biti sjajan dan da napišete neki izveštaj ili samo zapišete svoje uspomene. Nemojte se ustručavati da uzmete papir i olovku (tastaturu!) – bićete veoma plodonosni.

BIK

Ukoliko ste nailazili na dosta otpora kada je jedan projekat u pitanju, verovatno da treba od njega da odustanete. Vrlo je verovatno da i dalje radite na određeni način, iako ste promenili svoje ciljeve. Sve o čemu treba da razmišljate jeste koji su vaši ciljevi i da li je to ono što i dalje želite? Razmislite o tome.

BLIZANCI

Zvezde vam poručuju danas da pazite šta jedete. Da li jedete dovoljno voća? Povedite računa o unosu hrane i potrudite se da unosite što više voća i povrća. Vrlo brzo ćete uvideti razliku – fizički i mentalno. Takođe, vrlo je bitno da se dobro naspavate.

 

RAK

Savršen dan da odete na masažu, u spa centar ili uživate u sauni. Nakupili ste dosta stresa i tenzije proteklih dana i moguće je da vam je teško da se smirite i opustite. Potrebni su vam mir i tišina. Nemojte čak ni vesti čitati. Pokušajte i da ne mislite. Jednostavno se isključite i povedite računa o sebi.

LAV

Ukoliko ste razmišljali da krenete sa dijetom, onda je ovo dan kada treba da preduzmete prvi korak. Ukoliko ste od onih koji ne moraju da paze šta i koliko jedu, blago vama. Ipak, povedite računa da se zdravo hranite. Nemojte piti dosta alkohola i držite se podalje od čokolada.

DEVICA

Ukoliko ste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom vreme je da nešto promenite. Da li ste sigurni da dajete sve od sebe kako biste dovoljno zaradili? Možda želite da promenite posao ali nešto vas zadržava. O čemu razmišljate? Pokušajte danas da saznate odgovore na ta pitanja.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3