DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Strelac skriva osećanja, Devicu očekuje nova ljubav, Jarčevi zatvorite vrata prošlosti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Strelac skriva osećanja, Devicu očekuje nova ljubav, Jarčevi zatvorite vrata prošlosti…

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Danas će vam se jedna vrata zatvoriti, ali će se otvoriti neka druga. Imate dosta potencijala u ljubavnom životu, te se nemojte osvrtati toliko na prošlost. Postarajte se da zatvorite vrata prošlosti, kako bi vam se otvorila vrata budućnosti.

 

To je vrlo važno, jer pred vama je veoma lep period kada je ljubav u pitanju.

 

 

VODOLIJA

Ukoliko očajnički želite da partnera držite samo uz sebe, da li vam to govori nešto? Ukoliko morate manipulisati određenom situacijom, onda to svakako nije odraz ljubavi, zar ne?

 

Morate priznati sebi da se ispod svega toga krije strah koji morate prevazići. Jedino tako ćete uspeti da održite vezu zdravom i dobrom.

 

 

RIBE

Sve dolazi u paru suprotnosti, ali kako već znate zlatna sredina je dobitna kombinacija za vas. Nemojte danas ponašanje vašeg partnera shvatati previše ozbiljno. Moguće je da će se ponašati sebično i hladno, ali to je, najverovatnije, samo nesigurnost i strah.
Pokušajte da shvatite stvari iz njegovog ugla. Učinite da se oseća sigurnim i voljenim.

 

Stranice: 1 2 3