RAK, LAV I DEVICA- Jedan znak očekuju ZARUKE…

RAK, LAV I DEVICA- Jedan znak očekuju ZARUKE…

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

RAK

Koncentrisaćete se na lični razvoj i na ono što vam budućnost može doneti. Puno toga ste prošli do sada, ali sada je vreme da vam krene na bolje. U bračnom životu želećete ostvariti bolji odnos, više sreće za oboje, ali suočićete se s poteškoćama. Ako morate doneti bilo kakvu odluku koja uključuje voljenu osobu, budite pažljivi i dobro razmislite. Upravo donošenje odluka koje vama gode, bez da su u to uključeni voljena osoba i ostali članovi obitelji, mogu donijeti najviše nesporazuma i nepotrebnih komplikacija. Nije problem u isprobavanju novih stvari, ali morate uključiti članove porodice u donošenje odluka kako bi vam mogli pomoći. Uprkos svemu, zvezde su vam naklonjene tokom februara 2019. godine. S voljenom osobom možete ostvariti niz zajedničkih, dugoročnih projekata. Možete osjećati sigurnost uz voljenu osobu i znati da se na nju možete osloniti, kao i na savete koje vam može dati. Pokažite svoju nežnu i osećajnu stranu.

 

Ako ste u neformalnoj vezi, može doći do sklapanja zaruka. Kod nekih će biti drugačiji slučaj, ako se dođe do zaključka da se dalje zajedno ne može, doći će do razilaženja.

 

 

LAV

Sam početak meseca, 4. februara 2019. godine obeležen je događajem. Mlad Mesec događa se u vašoj 7. kući. To znači da ulazite u novu fazu vašeg bračnog života ili života u paru. Ako niste u vezi, pomoći će vam da upoznate novu ljubav. Pravi je period da na vaš brak ili vezu pogledate novim pogledom, da razmislite o očekivanjima koje imate od veze i partnera. Možete očekivati razna iznenađenja i preokrete, posebno kada Sunce (vladar Lava) uđe u vašu 8. kuću (kuću intimnosti). Bićete živi dokaz činjenice da sve zavisi od toga šta se događa ispod plahte.

 

Uživaćete u harmoničnom ljubavnom životu tokom februara 2019. godine. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razrešiti. Jupiter još uvek čuva vašu kuću ljubavi, pa ćete biti vedri i optimističnog pogleda na vaš ljubavni život. Porodični život biće na prvom mestu i najvažnija podrška u svemu što ćete želeti da ostvarite. Teške prepreke lakše ćete savladati. Imaćete aktivan društveni život, što je dodatan plus za one koji nisu u vezi, pa mogu očekivati posebno ljubavno poznanstvo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2