RAK, LAV I DEVICA- Jedan znak očekuju ZARUKE…

RAK, LAV I DEVICA- Jedan znak očekuju ZARUKE…

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

 

DEVICA

10. februara i 19. februara 2019. godine Merkur, vladar vašeg znaka i Sunce, prolaze kroz vašu 7. kuću. Ovog meseca vaša pažnja usmerena je na partnerstva, veze, brak i porodicu. Ni pod koju cenu nećete zanemariti ili ugroziti vaš porodični ili ljubavni život. Tražićete rešenja za starije probleme. Možda ponovo počnete razgovarati sa nekim do koga vam je stalo. Bračni život biće ispunjeniji i harmoničniji nego inače, jer ćete pregovorima doći do kompromisa. Ako tajne isplivaju na površinu ili stvari koje je teže prihvatiti, ovo je najbolji period za razgovor o tome.

 

Odnosi sa ostalim članovima porodice postaće kvalitetniji zbog toga što ćete im posvetiti više vremena. Imajte na umu i uticaj Neptuna. Merkur je u konjunkciji sa Neptunom 18. i 19. februara, pa tada može doći do pogrešnih zaključaka, do ljubavnih fantazija i snova o braku ako ste u neformalnoj vezi. Tada ćete biti u stanju sve oprostiti. Imajte na umu da tako stavljate oružje u ruke osobama koje žele iskoristiti vaše dobro srce.

 

Venera podržava realniji pogled i pomaže vam da prepoznate konkretne znakove, ne samo prazna obećanja i da dobro izaberete. Ako niste u vezi, ovog meseca mogli bi ući u vezu, ali neće vam biti lako da izaberete. Ne žurite. Bolje je krenuti polako, pa odnos s vremenom može postati snažniji.

 

lovesensa

Stranice: 1 2