ŠKORPIJA, STRELAC I LAV! GDE ONE STANU TU TRAVA NE RASTE! Ovo su tri NAJMOĆNIJE ŽENE u horoskopu!

ŠKORPIJA, STRELAC I LAV! GDE ONE STANU TU TRAVA NE RASTE! Ovo su tri NAJMOĆNIJE ŽENE u horoskopu!

25. siječnja 2019. Off By Admin 1

Svaki znak ima svoje slabosti i prednosti, ali dame u ova tri horoskopska znaka su tako moćne da malo ko ume da se nosi sa njima!

 

 

LAV

 

Ona je veoma jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose talasi sudbine. Njena vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da uđe u kategoriju onih žena koje dominiraju, i koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. Voli akciju i kretanje. U to unosi svu snagu i energiju.

 

Teško joj je da ostane samo na jednom mestu, da sanjari i ništa ne radi. Ne podnosi lenjost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspeha skoro po svaku cenu. Predostrožna je i skoro ništa ne prepusta slučaju.

 

Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvesna pravila ponašanja. Suviše je otvorene prirode da bi mogla da podnosi lukavost i podmuklost.

 

Kada joj se nesto ne sviđa, to odmah direktno i pokazuje. “Mlaka” i nedefinisana osećanja dovode je do očajanja. Njen karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osećanjima. Zato ne trpi ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi i licemerni.

 

Njene male brige ume da prikaže velikim, da bi privukla pažnju drugih. Kod nje postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušna je i sretna kad drugome može da učini neku radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična i egoista, te pre nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe. Možda najveća vrlina koju poseduje, jeste vernost.

 

Ponekad, iako je svesna da joj je neko učinio nešto nažao, bira da „ostaje slepa“ da ne bi bila razočarana. Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da neko na nju utiče.

 

U odnosima sa ljudima ne trpi kaprice, prenemaganja, izveštačenost. Posto je tip strašnih žena, ona tačno može da odredi šta je privlači, a šta odbija kod nekog muškarca. Ona nekog ili voli, ili ga jednostavno prezire. Ako joj se neki muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja.

 

Ako voli, potpuno se predaje svojim osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osećanja iskazuje bez suvišnih reči. Ipak, ume da pravi razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja. Ne podnosi ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja je izvode osobe koje jednog dana prema njoj pokazuju znake obožavanja, a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada bi se ona vezivala za takvu vrstu ljudi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3