ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

25. siječnja 2019. Off By Admin 1

Prevara nikada nije prijatno saznanje. Naročito za pripadnice lepšeg pola, koje su same daleko mnogo manje sklone prevari nego njihovi partneri.

 

Ipak, postoje neke situacije u kojima će partner pre da se odluči za prevaru. Evo, šta astrologija kaže na tu temu. Možda uspete da izbegnete ove situacije i popravite stanje u svojoj vezi, pre nego što se prevara dogodi, piše astrosavet.rs

 

 

Ovan

Ovnovi su sujetni i često njihova sujeta diktira stanje koje će se dogoditi ili se neće dogoditi. Osnova je takva da on ako shvati da je zapostavljen ili mu nešto slično zasmeta u vezi u kojoj se nalazi, može da se odluči da potraži nekog novog, odnosno nekog drugog. Inače se jako teško odlučuju na prevaru, i nakon učinjenog može da ih izuzetno grize savest.

 

Svom Ovnu uvek morate biti izuzetno posvećeni.

 

 

Bik

Bik generalno nije sklon prevarama. Muški Bik se može odlučiti na prevaru onog trenutka kada shvati da je možda partnerka njemu bila neverna. Situacija je takva da on može lako da je promeni i obrne. Zbog toga će se i odlučiti na prevaru.

 

On ne voli osećaj zanemarenosti, a ako se to ipak kod njega javi, javiće se i osvetoljubivost, pa će on vratiti istom merom svojoj partnerki “milo za drago”.

 

 

Blizanci

Blizanci mogu da osete potrebu za avanturom u onom trenutku kada njihova emotivna veza dobije neke različite dimenzije od onih kakva je bila. Zato je veoma važno da se njihova emotivna veza uvek odvija pod nekom određenom dinamikom koja može da ima smisla.

 

Sve drugo neće biti dobro i neće dovesti do stanja koje bi moglo da bude idealno unutar veze. Vezu sa Blizancima stalno trebate osvežavati.

 

 

Rak

Rak će izuzetno teško da se odluči da prevari svoju partnerku. Moguće je da će pre da se odluči da ostavi svoju partnerku onda kada poželi prevaru, pre nego da zaista dođe do toga da je prevari. Zato je veoma važno da se veza sa njima odvija u stabilnom toku.

 

Tek kada veza postane previše nestabilna, u dužim vremenskim intervalima, onda će uopšte pomisliti na neku drugu osobu koja bi se tu slučajno našla.

 

 

Lav

Lav naprosto obožava da se nalazi u centru pažnje. Njegov element je Vatra i on je vratreni mušakarc. Može postojati 1001 razlog zbog kojih će prevariti svoju partnerku. Pri tome ga baš i neće nešto naročito izjedati savest. Njegova veza uvek mora da uvek bude sveža, dinamična i zanimljiva.

 

Svog Lava uvek morate motivisati da Vas na prevari, a akcenat mora biti na tome da mu uvek budete lepi, zanimljivi i dugačiji.

 

 

Devica

Devica, naročito muška, može zaista da deluje “čedno” i naivno, ali generalno to nije ni malo. On može da prevari najbolje moguće. Biće brutalno diskretan pri tome i dovešće svoju partnerku u stanje takve zablude, da ona zaista neće znati šta se dešava.

 

Da ne budete jedna od onih žena koja će se sa celim svetom posvađati tvdeći da joj je partner veran, pružite mu dovoljno strasti koju on traži i kad je ne traži.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3