AMOROVA STRIJELA ISPUNJAVA ŽELJE! Odaberi JEDNU i saznaj KADA će ti se DESITI LJUBAV

AMOROVA STRIJELA ISPUNJAVA ŽELJE! Odaberi JEDNU i saznaj KADA će ti se DESITI LJUBAV

19. travnja 2021. 0 By Admin 1

STRIJELA I LUK 1

Ako je tvoj izbor slika broj jedan, sta god da si smislila i mislis da ces na taj nacin uspjeti da ga osvojis ili zadrzis, stani… Ne zuri, za ovo ti zaista treba vremena… Zbog velike zelje koju dugo imas, da vas dvoje budete zajedno, krenula si putem koji nikad inace nikad ne bi izabrala, prevelik pritisak. Ta tvoja brzopletost mogli bi ti napraviti probleme a to ti nikako ne ide u prilog.

 

Mogla bi ispasti u njegovim ocima kao naporna, napadna i po malo dosadna osoba a takva ispadas samo zato sto previse tjeras taj svoj inat. Ti i nisi takva i to mu trebas sto prije pokazati.. Ne mozes ti vuci sve poteze i biti dominantna kad jednostavno nisi..

 

Prepusti se, uzivaj, cemu tolika borba za dominaciju, ti si dama. Kad vas dvoje super funkcionisete samo kad ti malo popustis, ne mora uvijek biti sve po tvom, prepusti se njemu u ruke da te vodi, on to zna a i zeli.. Ne trazi niko od tebe da se prilagodjavas i slicno, samo da dopustis i njemu da izrazi i pokaze sve sto zeli… Nemoj da skaces sama sebi u stomak, razmisli dobro o svemu ovome.

 

 

POZITIVNE MISLI

 

STRIJELA I LUK 2

Ako je tvoj izbor slika broj dva, ti imas jednu mocnu ideju u svojoj glavi, koja ako istrajes u njoj. Ti moze donijeti puno srece i u ljubavi ali i uopste u zivotu, Pocetak ce biti lak, ali onda slijedi period odugovlacenja, koji je mozda sada na snazi.. U jednom momentu izgledace ti sve jako nedostizno..

 

Jedina stvar koju moras znati odmah, i na koju se trebas pripremiti je da ce ti trebati jos vremena da bi ovo realizovala. Takve stvari se nikad ne desavaju preko noci. Znaci naoruzaj se strpljenjem, i ostvarices sve sto si zamislila…

 

Ne smijes dozvoliti da te pogresni ljudi izbace iz takta. Svojim dramama i skretanjem paznje na sebe, jer ce biti i toga ali sve to smisljeno ce pokusati da ti nanesu stetu, ti imas svoj cilj, svoj zadatak i toga se i drzi… Sve dok tako radis ne trebas da se plasis za njih, ne mogu ti nista, to ce sve ostati samo prazna prica i to je to… Stalno vracaj fokus na sebe…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2